Oficiali ruşi îi cer lui Elton John să poarte ţinute „mai respectabile”...

Oficiali ruşi îi cer lui Elton John să poarte ţinute „mai respectabile” la un concert din iulie

0
DISTRIBUIȚI

Elton John, care are programat un concert la Krasnodar pe 14 iulie, a devenit ţinta organizaţiilor anti-gay din Rusia, mai mulţi membri ai Partidului Comunist cerându-i să poarte în spectacolele sale ţinute „mai respectabile”.


Astfel, mai mulţi membri ai Partidului Comunist i-au recomandat vedetei britanice să renunţe la costumele sale de scenă flamboaiante şi să opteze pentru ţinute mai sobre, dacă nu vrea să se confrunte cu proteste din partea asociaţiilor anti-gay, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Liderul local al partidului, Mihail Abramyan, i-a recomandat lui Sir Elton să poarte un caftan până la genunchi, cizme din piele lungi şi o căciulă din blană, subliniind că ţinutele obişnuite ale artistului sunt „propagandă homosexuală”, care ar putea încălca legile locale, unde promovarea homosexualităţii este considerată o infracţiune. Anul trecut, Madonna, prietena lui Elton John, a fost dată în judecată de mai multe asociaţii anti-gay din Rusia, care i-au cerut despăgubiri de 10,85 de milioane de dolari, pentru că ar fi încălcat legile locale, promovând relaţiile homosexuale. Astfel, la un concert susţinut în Sankt Petersburg, aceasta s-a pronunţat pentru respectarea drepturilor persoanelor gay, „promovând homosexualitatea”. Ulterior, acest dosar a fost respins în instanţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.