Palmierii lui Robu, păziți ca sfintele moaște de Poliția Locală

Palmierii lui Robu, păziți ca sfintele moaște de Poliția Locală

1
DISTRIBUIȚI

palmieri politia locala

Palmierii-n ghiveci, plantaţi de administraţia Robu, în zona centrală a Timişoarei au provocat dezbateri furtunoase şi reacţii pe măsură.


Unii dintre cei care nu au fost de acord cu ideea primarului au trecut la acţiune – câţiva dintre arborii aduşi din Olanda au fost trântiţi la pământ. La scurt timp, aceştia au fost repuşi pe poziţii, singura dovadă a atacului fiind pământul din ghivece rămas pe asfalt. Pentru ca să evite orice surpriză, azi noapte, echipajele mobile ale Poliţiei Locale au păzit palmierii ca pe sfintele moaşte. Una dintre maşini a fost plasată în apropierea hotelului Continental, iar o alta câteva sute de metrii mai încolo ca să poată supraveghea şi „obiectivele” înşirate spre Piaţa Operei. Misiunile de patrulare au fost, în marea lor majoritate anulate, echipele auto ale Poliţiei Locale rămânând pe poziţii până spre dimineaţă.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit au gasit o utilitate pentru comunitari.Felicitari domnule primar.Nu ar fir au sa pazeasca si rondourile de flori,si cimitirul Eroilor,ca niste golani fura florile si candelele de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.