Patrice revine la PLAI: artistul care a umplut în 2012 Muzeul Satului...

Patrice revine la PLAI: artistul care a umplut în 2012 Muzeul Satului aduce noul său album

0
DISTRIBUIȚI

patrice (21)

După ce anul trecut Patrice a reuşit să umple până la refuz Muzeul Satului Bănăţean, organizatorii festivalului Plai au decis ca în acest an să îi adreseze o nouă invitaţie, astfel încât binecunoscutul german va fi prezent din nou la Timişoara, în data de 14 septembrie, la Timişoara

Patrice Bart-Williams s-a născut în Germania, copilăria sa fiind puternic influenţată de artişti precum Burning Spear, Fela Kuti, Bob Marley, Jimi Hendrix sau Bob Dylan. A început să compună la vârsta de 12 ani, definindu-şi treptat un stil muzical propriu, sub forma unui amestec de ritmuri reggae şi dub jamaicane cu sonorităţi de chitară acustică, funk şi pseudo-jazz.


Cu versuri de o puternică încărcătură socială, care vorbesc despre iubire, rebeliune, spiritualitate, viaţă şi moarte, hiturile “Soulstorm”, “Up In My Room”, “Everyday Good”, “You Always You” sau “Clouds” au ajuns rapid în atenţia publicului, propulsându-l pe Patrice drept un exponent al noii generaţii de artişti reggae. Artistul îşi va lansa în acest an un nou material discografic The Rising of the Son, în data de 23 august.

„Piese noi şi piese vechi, într-o formulă nouă și un «show» nou, pentru 14 septembrie vă propunem o seară ce se anunţă plină de «good vibes» şi sonorităţi ce vor trece de la pop la reggae, funk, soul, rock şi folk englezesc la desert blues-ul lui Vieux Farka“, spun organizatorii.

Patrice este ultimul artist anunțat pentru line-up-ul muzical PLAI 2013, care va avea loc în perioada 13 – 15 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, şi se alătură lui ZAZ, Vieux Farka Toure, Baba Zula, Maïa Vidal şi Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado. Preţul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei în avans (până în data de 12 septembrie) şi 50 de lei la poartă, iar abonamentele pentru toate cele trei zile costă 80 de lei în avans şi 100 lei la poartă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.