Paznic cercetat după ce a înscenat o tâlhărie comisă de prietenii săi....

Paznic cercetat după ce a înscenat o tâlhărie comisă de prietenii săi. Ce au furat hoții

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera

Un paznic este cercetat după ce a înscenat o tâlhărie, anunţând Poliţia că a fost agresat de patru bărbaţi cu cagule care au furat plasă metalică şi motorină de la firma unde lucra, în urma anchetei stabilindu-se că hoţii erau prietenii acestuia, iar el urma să primească bani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, a declarat că poliţiştii din Simeria au fost sesizaţi telefonic că un paznic de la o societate comercială din localitatea Sîntandrei ar fi fost agresat de patru persoane necunoscute.


Paznicul a reclamat că unul dintre hoţi, care purta cagulă pe faţă, l-a imobilizat, timp în care ceilalţi trei au furat un sul de hârtie bitumată, un sul din plasă metalică pentru gard şi motorină, după care au plecat cu un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-a reţinut. Poliţiştii care au mers la Sîntandrei au stabilit, însă, că agentul de pază le-a facilitat, fără a fi agresat, unor prieteni de-ai săi să intre în sediul societăţii şi să fure. Valoarea prejudiciu nu a fost încă stabilită. Potrivit anchetatorilor, hoţii i-au promis agentului de pază 50 de lei pentru că i-a lăsat să fure bunurile, sumă pe care urma să o primească după valorificarea acestora. Pe numele persoanelor care au furat a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat, iar paznicul este cercetat pentru complicitate la furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.