Polițistul care l-a lăsat să plece acasă pe pedofilul prins în flagrant,...

Polițistul care l-a lăsat să plece acasă pe pedofilul prins în flagrant, cercetat prealabil

6
DISTRIBUIȚI

flagrant pedofil

Dezvăluirile PRESSALERT.ro despre modul în care un pedofil prins în flagrant cu o fată de 9 ani pe care a luat-o cu forța de pe stradă nu au rămas fără efect. Poliția Timiș a declanșat o verificare prin biroul de control intern, iar în urma constatărilor s-a dispus cercetarea prealabilă a subcomisarului Dumitru Cercel. Acesta este anchetat pentru implicarea necorespunzătoare în exercitarea atribuțiilor de serviciu, urmând ca la final să se dispună sancționarea acestuia. Subcomisarul Cercel face parte din Poliție din 1 decembrie 2012, când a fost transferat de la Jandarmi.

Un bărbat a fost prins în flagrant în Parcul Central din Timișoara, cu o fetiță de 9 ani, pe care a încercat să o mângâie și să o sărute.


Polițiștii care s-au ocupat au decis însă să-l elibereze pe bărbat. În primă fază, Poliţia a declarat că nu sunt probe în dosar, ca peste câteva ore să spună că bărbatul este cercetat pentru corupţie sexuală, dar că declaraţiile ar fi contradictorii. Minciunile ar fi trebuit să acopere incompetenţa subcomisarului Dumitru Cercel de la Investigaţii Criminale pentru că toate declaraţiile după prinderea suspectului în Parcul Central împreună cu fetiţa au confirmat modul în care s-au desfăşurat lucrurile.

Deşi a susţinut că a vrut să-i dea de mâncare fetiţei, nu să o agreseze, suspectul a admis că pe bancă în parc a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o pe gât. “La un moment dat fata a vrut să plece, dar eu nu am fost de acord cu acest lucru pentru că nu a terminat de mâncat. Nu o cunoşteam pe fată înainte. Realizez că am avut o atitudine nepotrivită cu fetiţa şi nu se mai repetă”, a promis bărbatul despre care şi alţi copii au povestit că i-a sărutat şi le-a dat bani. În ciuda acestei recunoaşteri, a declaraţiei martorului ocular şi a celor spuse de micuţa agresată, subcomisarul Dumitru Cercel a considerat, la câteva ore după incident, că suspectul poate fi lăsat să plece acasă.

6 COMENTARII

  1. Pai un jandarm care nu are treaba cu cercetarea penala este promovat la un astfel de post? Daca are pile, este promovat unde trebuie… ar trebui sa se urmareasca linia asta si sa se vada cati bani au luat incepand cu SMRU si terminand cu seful direct pentru avansarea asta. Prea multa coruptie domnilor, prea multa! Oricum nu trebuie sa ne mire nimic daca o sa vedem chiar cum a fost avansat seful de birou…dintr-un spagar de subofiter betivan mediocru de la ordine publica a ajuns mare sef…idioti sunt sefii lui care il sustin…sau le da si la aia bani??

  2. Nu are nici o scoala acest jac, a fost controlor RATT, a facut facultatea la spiru haret DAR are un frate in PSD care la facut ofiter la jandarmi peste noapte mai uremeaza sa vina cineva de la jandarmi la politie, TEREI il cheama a fost facut ofiter dupa un curs de 6 luni in 1993,el se crede mare judiciarist dar e vai de mama lui…,multi cred ca si la politie e ca la jandarmi, acolo tre` sa te duca capul acolo chiar se lucreaza

  3. Xoxo are mare dreptate!!! Dar cum am mai spus, in acest caz ancheta trebuie sa fie mai ampla, tinand cont de faptul ca e implicat un copil al strazii, prea mare ca sa poata fi fortat ziua in amiaza mare sa mearga cu cineva necunoscut pentru o inghetata sau pentru doi lei. Tot jandarmii si politisti sunt cei care nu iau masuri in sensul stoparii sau macar limitarii fenomenului cersetoriei, impotriva persoanelor care-si trimit progeniturile in strada pentru ademenire(vezi cazul de fata!) s.m.a….

  4. Se confirma cu RATT-ul,Transferul de la Jandarmerie la Politie ff suspect in aceasta perioada in care toate posturile sunt blocate.Despre celalat ofiter(nefiind implicat nu trebuia neaparat nominalizat,cred) ce sa zic ..macar are o oarecare vechime si experienta sa prinda un hot sa organizeze o panda,etc.Si da trebuie sa te duca capul si la Jandarmerie si la Politie .Ar fi bine daca ne-am uita fiecare in propria ograda sa vedem ce putem face ca sa facem bine nu rau pentru ca la urma urmei asta e scopul existentei celor doua institutii.P.S.Fara sa tin partea cuiva anume stiu ca in urma cu cativa ani au plecat tot de la Jandarmeria din Timis in Politie cativa ofiteri despre care nu am auzit decat vorbe bune.oare de ce?

  5. Domnule ziarist,cum il cheama pe presupusul pedofil? Ca de politistul jandarm ne-ai spus.Ce este cu tine?Incearca sa scrii treaz daca se poate,ca le comiti din ce in ce mai grav.Nu am nimic personal cu tine,crede-ma,poate cu cei care conduc redactia,pt ca nu te verifica.Bafta in continuare,ca sincer ai nevoie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.