PRESSALERT.ro dovedește amatorismul primarului Robu la capitolul fotbal. Vezi câte gafe de...

PRESSALERT.ro dovedește amatorismul primarului Robu la capitolul fotbal. Vezi câte gafe de proporții a făcut într-o singură postare pe Facebook

4
DISTRIBUIȚI
POLI BUCURIE LIGA112_resize
Nicolae Robu a revenit, sâmbătă noaptea, cu o postare pe Facebook despre toate mult-iubitul copil de suflet, ACS Poli, dar încercarea sa a dovedit doar că are o viziune de lăutar asupra fenomenului fotbalistic . Primarul a vrut să demonstreze de fapt că reacţia sa isterică de vineri de la conferința de presă a PNL Timiș a fost îndreptăţită. De fapt, Robu a dat-o serios cu băţul în baltă, dovedind că nu este în stare să se uite pe un clasament să vadă ce echipe au terminat returul eşalonului secund. Vineri, Robu a jignit un ziarist care l-a întrebat dacă chiar a fost aşa greu ca ACS Poli să promoveze, din moment ce în ultimele etape singura contracandidată pentru locul 2 al seriei de Vest a fost Damila Măciuca.  Robu a postat pe Facebook o listă de foste divizionare A, în accepţiunea sa.


„Pt. cei ce nu ştiu sau se prefac că nu ştiu cu cine ne-am luptat, de fapt, pt. promovare, iată lista: ZECE FOSTE DIVIZIONARE A: 1. UTA Arad, 2. FC Bihor Oradea, 3. FC Argeş Piteşti, 4. CSM Râmnicu Vâlcea, 5. FC Târgu-Mureș, 6. Flacăra Mioveni, 7. FC Maramureş, 8. Voinţa Sibiu, 9. Unirea Alba Iulia, 10. FC Olt (ALRO Slatina), la care se adaugă Luceafărul Oradea şi două echipe cu foarte mulţi bani: Corona Braşov şi Damila Măciuca (a nu se uita că Unirea Urziceni -Urziceni = orăşel- a fost campioană naţională!). Deci, din tot sufletul, BRAVO POLI!”.
Postarea primarului Nicolae Robu este, însă, plină de erori . Voinţa Sibiu s-a retras în toamnă din Liga a II-a, iar Unirea Alba-Iulia la fel. Flacăra Mioveni nu există. Primarul s-a lăsat puţin furat de peisaj şi a uitat că echipa se numeşte CS Mioveni, formaţie cu un parcurs pasager in prima ligă, de două sezoane, 2007-2008, 2011-2012. CSM Râmnicu-Vâlcea, FC Târgu-Mureş şi FC Maramureş sunt echipe care scriptic nu mai au legătură cu vechile prim divizionare, căci între timp şi în aceste oraşe s-a recurs la fuziuni şi artificii. Să nu uităm că şi UTA este de fapt, Fortuna Covaci, care le-a oferit locul în 2010 după ce a promovat în Liga a II-a. FC Bihor nu a mai fost în prima ligă din 2004. Într-adevăr, în 2011, Bihorul a promovat, dar nu a luat licenţa şi a jucat tot in Liga a II-a. FC Argeş a retrogradat în 2009, dar au mari probleme financiare şi riscă chiar desfiinţarea. Iar FC Olt este rezultatul unui hibrid cu ALRO Slatina, tot dintr-o fuziune.

4 COMENTARII

  1. DE CAND E STRAMBU’ ASTA PRIMAR,TIMISOARA SE DUCE LIN IN CAP,USOR SI SIGUR ! CUM DRACU’ SE FACE DE L-AU VOTAT TIMISORENII PE LACHE ASTA ,NU INTELEG !…UITA-TE LA EL CUM VORBESTE,CUM SE MISCA,GESTURILE LUI DE OM TAMP……………E CLEI OMU’,DERAPEAZA RAU…MIRA-M-AS SA-SI TERMINE MANDATUL,DAR RAMANEM CU RUSINEA CA A FOST „EDIL” UN MAIMUTOI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.