PRESSALERT.ro te invită în redacție, la Festivalul Acces Art

PRESSALERT.ro te invită în redacție, la Festivalul Acces Art

0
DISTRIBUIȚI

afis

Vrei să afli cu ce se “mănâncă” presa online? Să intri în pielea reporterului de teren? Să-ți vezi știrea publicată aproape pe loc? Dacă te interesează una dintre cele mai fascinante profesii din lume te așteptăm în acest weekend în Piața Unirii, unde PRESSALERT.ro își mută redacția, pentru trei zile, în cadrul Festivalului Acces Art. Site-ul nostru inaugurează astfel cea mai nouă secțiune a evenimentului, cea de Media, iar misiunea noastră este ca, împreună cu voi, să producem ziarul online al festivalului.


Veți învăța de la jurnaliștii noștri ce înseamnă o știre, cum se scrie și care sunt ingredientele unui articol bun, totul sub denumirea ACCESPRESSALERT.ro. În plus, cei pasionați de fotografie pot participa, vineri, la un workshop de specialitate, susținut de colegul nostru Adrian Pîclișan.

De vineri până duminică inclusiv vă așteptăm așadar în Piața Unirii, nr. 8, (strada cu Café Papillon) și iată orele la care ne veți găsi acolo:

Vineri, 7 iunie

ora 16.00 ACCESPRESSALERT.ro

ora 18.00 Workshop de fotografie de presă / Adrian Pîclişan

Sâmbătă, 8 iunie

ora 16.00 ACCESPRESSALERT.ro

Duminică, 9.06

ora 16.00 ACCESPRESSALERT.ro

Acces Art este un eveniment care promovează arta în stradă, iar “workshop-urile şi atelierele de creaţie ale festivalului au menirea de a «scoate» artistul din fiecare, indiferent de vârstă şi pregătire, cu puţin ajutor din partea unui coordonator”, potrivit organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.