Prietena șefului tineretului liberal a câștigat, după concurs, un post de inspector...

Prietena șefului tineretului liberal a câștigat, după concurs, un post de inspector în Primăria Timișoara. Vezi ce punctaj a obținut FOTO

10
DISTRIBUIȚI

Photo0345

Anemarie Calotă, prietena şefului TNL Timiş Liviu Cocean, a câştigat concursul pentru postul de inspector de specialitate de gradul doi la Biroul de organizări Evenimente din cadrul Direcției de Comunicare din Primăria Timişoara.


Rezultatele au fost afişate la avizierul de resurse umane din primărie. Conform tabelului, Calotă a avut doar două contracandidate pe care le-a intrecut cu brio la proba orală şi la cea scrisă. Despre concurs, în 19 iunie, data la care avea loc prima probă, viceprimarul Dan Diaconu declara că “eu cred că oricine are dreptul să participe la concursuri în primăria Timişoara. Fapul că este membru al unui partid politic nu o impiedică să participe pentru o asemenea funcţie”. Totodată acesta dădea asigurări că tânăra porneşte de pe picor de egalitate cu ceilalţi candidaţi şi sub nicio formă nu va avea vreun avantaj datorită orientării politice sau a relaţiei sale cu Cocean. Calotă îşi va începe activiatea de inspector la 1 iulie.

“Tăticul” lui Cocean pe linie de partid, primarul Nicolae Robu se îndrăgostise, în campania electorală, de termenul “meritocrație”, insistând că în mandatul său se vor face exclusiv pe acest criteriu. Annemarie Alina Calotă este, alături de Sanda Greblă, una dintre achizițiile liberale cele mai recente în primărie.

 

 

10 COMENTARII

  1. Normal, ii atata de usor sa iei note mari la examene atunci cand stii subiectele cu ceva timp inainte de examinare, floare la ureche, „felicitari” parasutei !

  2. Domnule Diaconu am o Intrebare. Este adevarat ca domnisoara cunostea toate subiectele, in afara de intrebarea Agentiei Nationale a Functionarului Public? Daca sunteti corect ar trebui sa raspundeti la aceasta intrebare.
    Cu sigurata domnul Primar nu are cunostinta de aceasta domnisoara. Deoarece el este un aerian.
    CATA DREPATATE AM!!!!!!!

  3. Gunoaie ce sunteti!!! Va bateti joc de tineri care muncesc cu adevarat si au crezut ca poat prin fortele si conostintele lor sa-si adjudece un post!!!!
    Veti da socoteala la un moment dat de faptele voastre.

  4. Blonda asta, atat ii de proasta incat si cu subiectele cunoscute dinainte, nu a reusit sa ia o nota mai mare. Draga cred ca ai confundat Calea Aradului cu C.D. Loga.

  5. Sunt curios contracandidatele au fost doar „iepuri ” la concurs (adica le trebuiau numarul ) sau au participat la modul serios ? In ultima situatie pacat de ele , puteau sa faca altceva util in acest timp (eventual sa mearga la strand ) . Penibili sunt oficialii care sustin corectitudinea acestor concursuri , de cand a aparut aceasta „moda ” a concursurilor totdeauna au fost castigate de cine trebuie . Ne mai mira halalul in care aparatul functionaresc din Romania .

  6. SE anunta zile grele in PNL, toti protejati iau functii..vezi cazul Grigore,Cazul Grebla,Cazul Calota, Cazul Chira, si multi alti.
    AColo sunt oameni muncitori, care sunt folositi, in schimb smecheri reusesc!!
    BV PNL!!

  7. am scris si saptamana trecuta despre acest subiect si ,ca o mama OMIDA ,ma rog tata OMIDA ce sunt ,am prezis ca aceasta ,,inteligenta cenusie” va castiga .daca am face noi prostimea subiectele ,cu siguranta nu ar castiga concursul .chestia este ca de 23 de ani fac aceleasi magarii ,prostind imbecilimea .noi suntem de vina ca stam cu limbile in gura si nu avem curaj sa ne ridicam imotriva acestor AMATORI de conducatori .cat despre PNL mi-am dat seama de mult ca-i un partid corupt ! ,unde niste nimeni s-au ajuns si -l conduc dupa proprile lor interese si beneficii .nea ROBU ! stii cand il voi vota pe Antonescu presedinte ??? NICIODATA !

  8. Daca concursul asta a fost cistigat pe bune de un insider, atunci de ce primarul sau parlamentarul este ales? Faptul ca niste „fraieri” il voteaza il califica pt functie? Nu ar trebui sa cei alesi sa dea inainte un examen de verificare a cunostintelor, sa treaca un examen medical? De ce ca sa conduci o masina ai nevoie de avizul medicului iar sa conduci destinul unor oameni nu? De ce pt unele posturi iti trebuie pe linga cazieri si recomandari pt a fi sigur ca persoana nu are inclinari „magnetice” la borcanul cu miere iar pt politica nu?

    Referitor la fata asta, ca si toti bugetarii cu „pile de partid”, mai ales tineri, se naste intrebarea de ce un post la stat cu salariu mic este asa de dorit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.