Primarul cu ochi portocalii

Primarul cu ochi portocalii

6
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

Să fim realiști: acum un an aproape 60.000 dintre noi am votat împotriva actualei opoziții.


Asta s-a întâmplat la Timișoara. Ne-am ales cu un primar îndrăgostit de Băsescu și care nu se sfiește să-i folosească repetitiv – obsesiv expresiile consacrate de genul ”tonomatelor” care mai nou sunt în play-list-ul oficial pe Fecebook. Ne întrebăm mulți dintre noi dacă, domnule primar, îi plătiți lui Băsescu drepturi de autor?! Nu de alta, dar expresia e consacrată. Și nu de ieri, ci de ani buni. De când Băsescu conducea bine-mersi PDL.

Atunci când v-am ales, noi, timișorenii, am votat împotriva PDL și mai ales împotriva lui Băsescu. Oricine candida cap de listă USL avea fix aceleași șanse. Timișorenii nu au votat Robu, ci au votat împotriva a ceva. Ce am primit?  Un duș rece: evidența faptului că am arătat încredere unuia care preia din discursul opoziției politice din lipsă de idei.

6 COMENTARII

  1. Atunci de ce a fost ales rector al facultatii Politehnica si Senator?Georgeta deja vorbesti chiar prostii numai ca sa iti gasesti subiecte de articole, cuma fost si acela postat dupa capul vostru ce ar declara el…chiar sunteti niste oamen de joasa speta.daca doresti ceva ai e-mailul meu si ma poti contacta ca eu nu imi dau nume false ca cei de aici ;).o zi buna !

  2. Sper ca nu aveti ceva cu Nicolae Robu cas-a dus pana in Coreea de Sud ca sa promoveze Timisoara in plan cultural (nu uitati, Coreea de Sud are seriale TV istorice k lumea) !!!!

  3. Sorry.. dar nu este cazul. Eu m-am nascut in Timisoara si imi pasa de acest oras. Nu stiu cati primari sunt la fel de capabili ca Robu in toata Romania…si stiu ce spun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.