Primarul Robu recunoaște că nu vrea să dea interviuri decât presei obediente....

Primarul Robu recunoaște că nu vrea să dea interviuri decât presei obediente. Care este explicația

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu victima 111 p

Pentru că se apropie finalul primului său an de mandat, edilului șef Nicolae Robu i-au fost solicitate, în ultimele zile, interviuri din partea mai multor publicații locale.


Rând pe rând, toate au fost refuzate.  Astăzi, întrebat după conferința de presă de ce nu a dorit să acorde interviuri, edilul şef Nicolae Robu a explicat că întreaga relaţie cu presa este una care constituie un avantaj mai degrabă pentru jurnalişti decât pentru el.  Robu spune că se străduieşte zi de zi să vină cu informaţii interesante pentru ca apoi lucrurile să fie „denaturate” prin diverse titluri sau formulări tendenţioase. Acesta, spune el, ar fi unul din motivele pentru care nu doreşte să acorde interviuri anumitor site-uri de ştiri. Robu a mai precizat că „nu am cerut să fiu lăudat, dar în unele situaţii se exagerează”.  Legat de refuzul de a acorda interviuri, Robu a conchis că „am dreptul să îmi aleg partenerii”, menţionând că singura instituție de presă cu care a stat de vorbă a fost agenția Agerpres, pentru că, spune el, acolo nu a citit „articole distorsionate”.

2 COMENTARII

  1. Speram sa fie „PRIMUL si ULTIMUL” lui mandat, a arat ce poate ca pimar, e posibil sa fie un tip tehnic si aiba mai mult succes in invatamint. . Nu cred ca mai apuca inca un mandat de primar, nu are de ce

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.