Raliu cu ghinion: două accidente grave în câteva ore

Raliu cu ghinion: două accidente grave în câteva ore

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

Un bărbat a fost accidentat mortal, astăzi, în timp ce asista la Autoworld Transilvania Rally din judeţul Cluj, de o maşină care participa la competiţia sportivă, informează Mediafax.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat că un bărbat care asista la Autoworld Transilvania Rally organizat în localitatea clujeană Agârbiciu a murit după ce a fost lovit de un autoturism care participa la competiţie.

Ofiţerul de presă al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancaş, a declarat că bărbatul a fost lovit de autoturismul condus de pilotul Florin Tincescu, după ce maşina a derapat şi a ieşit de pe drum. Conform sursei citate, bărbatul care a fost lovit de maşină se afla într-o zonă interzisă publicului.

Tot astăzi, la Autoworld Transilvania Rally, a mai avut loc un accident, pilotul şi copilotul unui echipaj din Ungaria fiind transportaţi la spital, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit în decor. Accidentul a avut loc în cadrul unei probe PS 4 desfăşurată în zona Tarniţa, judeţul Cluj. La Autoworld Transilvania Rally participă 57 de echipaje.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.