Replica patronilor de magazine second-hand la decizia lui Robu de a le...

Replica patronilor de magazine second-hand la decizia lui Robu de a le scoate afacerile din centru UDPATE Ce spune primarul

1
DISTRIBUIȚI

Photo0311

Ca urmare a anunţului făcut săptămâna trecută de edilul-șef Nicolae Robu, cum că are de gând să mute second-hand-urile din centrul oraşului, patronii unor astfel de afaceri au început să ia măsuri de protecție.


Este vorba despre un lanţ de magazine care are un sediu în Piaţa Unirii şi un altul pe Bulevardul Republicii. Proprietarii s-au apucat de strâns semnături împotriva iniţiativei edilului şef.  Astfel clienţii sau simplii trecători sunt rugaţi să-și pună semnătura sub „nu sunt de acord ca primăria să ne mute de aici”.  Mutarea magazinelor cu haine la mâna a doua din centru va fi făcută prin hotărâre de consiliu local, a promis edilul şef. Tot atunci vor fi stârpite şi alte activităţi care au rămas deocamndată secrete, dar despre care edilul şef dă asigurări că nu fac cinste unui oraş cu pretenţii aşa cum este Timişoara.

UPDATE Întrebat cum comentează faptul că se strâng semnături împotriva inițiativei sale, Robu a comentat că “ei au dreptul democratic să strângă semnături, dar în ceea ce mă priveşte nu sunt influenţat de aceste semnături, indiferent câte vor fi”.  Legat de celelalte activități pe care ar vrea să le interzică, Robu a lăsat să se înțeleagă că îl deranjează cazinoul din centrul orașului și covrigăriile care „arată rău, deși fac covrigi buni” și a completat că „nu mi se pare potrivit ca în Piaţa Vicitoriei, alături de rectoratul UPT, de Opera Română, de Teatrul Național, de Muzeul de Istorie al Banatului, de Catedrală să fie un cazino. E adevărat că Timișoara se mândrește că este un oraș al diversității, dar nu cred că acest gen de diversitate”.

1 COMENTARIU

  1. Am fost saptamana trecuta la Budapesta, si am fost mirat sa vad in plin centru , magazin de haine uzate, adica folosite , „second hand”. In plin centrul turistic pe o strada adiacenta cu Vaci uca, unde colcaie de turisti din toate colturile lumii in fiecare zi, la orice ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.