Robu a făcut o criză de nervi pe tema presei pe care...

Robu a făcut o criză de nervi pe tema presei pe care o acuza de interese ascunse. Cum a amenințat reporterii care pun întrebări incomode

6
DISTRIBUIȚI

robu enervat01_resize

Primarul Nicolae Robu a admis astăzi că nu are nicio probă prin care să dovedească faptul că vreun ziarist din Timișoara i-a cerut bani, așa cum postat pe Facebook în urmă cu ceva vreme. Întrebat cine sunt acei ziariști care i-au cerut bani, primarul a ignorat de mai multe ori întrebarea, după care s-a plâns că „domnișoară, vă descalificați și prin ce faceți vă descalificați din nou. Aduceți textul de pe Facebook în care am scris eu că mi-au cerut bani mie. Eu am spus după ce am făcut această afirmație că în două, trei zile se vor autodemasca cei în cauză, nu trebuie să îi numesc eu și așa s-a întâmplat.


La insistența reporterului PRESSALERT.ro, care a ținut să știe cine dă și cine primește 3.000 de euro, Robu a comentat: “chiar dumneavoastră trebuie să știți, că sunteți ziaristă cu pretenții, ar trebui să știți. Dumnevoastră, spre exemplu, faceți parte din acea categorie de presă care aduce doar deservicii cetățenilor pentru că foarte rar informează, mai mult dezinformearază și eu nu vreau ca existența dumneavoastră ca și entități de presă, nu ca persoană, să se răsfrângă și asupra celorlalți care m-au criticat și au scris corect și nu au avut parte de la mine de nicio reacție negativă. Dumneavoastră ați dovedit în toate ocaziile că nu serviți în niciun fel interesele cetățenilor, ci sunteți în cu totul alte comandamente așa că din clipa acesta, domnișoara, pe dumneavoastră vă primesc la conferințele de presă, dar astfel de dialoguri cu mine nu veți mai putea purta că suntem la diferențe prea mari unul de altul ca să încercăm un dialog”.

După ce a continuat să acuze că sunt grupuri de interese și politice și economice care vor să îi strice imaginea, Robu a oferit explicația care a lămurit întreaga problemă.  “Dumneavoastră sunteți oameni care aveți suficientă carte încât să știți că atunci când faci o nominalizare trebuie să ai și probe care să reziste în instanță ori nu este ușor de ajuns la probe care să reziste în instanță, dar așa cum dumneavoastră obțineți multe informații, și eu obțin multe informații”.

6 COMENTARII

  1. Cati ani ai fatuco de incerci sa arati cat esti dumneata de jurnalista? Ai vazut in filme ca ala e jurnalist care e dat afara pe usa si intra pe geam si acum incerci sa te impui printre colegi… Esti o trista. Numai oamenii mici se agata de lucruri mari, iar jurnalismul oricum te depaseste, asa cum depaseste pe multi din presa romaneasca.

  2. Nu mi se pare normal ca atunci cand ti se adreseaza intrebari incomode sa rabufnesti. Este acolo sa ne reprezinte, sa ne confere un trai decent in acest oras, nu sa-si urmeze proprile interese. Pe cine dracu a intrebat cand au fost alocati bani pentru treptele Catedralei si palmierii din oras? De ce se risipesc banii fara rost?

  3. Evident ca presa are interese, unele fatise, altele ascunse. Evident ca va scormoni si in rahat sa vada ce iese la suprafata. Asta e rolul presei. De a apune intrebari incomode si de a ridiculiza …ridicolul.
    Atitudinea de copil tembel si rasfatat a primarului merita taxata cu varf si indesat. Respectul se castiga cu fapte mature si demnitate nu cu idei cretine si stupiditati.

  4. Sunt foarte curios sa stiu de unde au finantare aceste siteuri de presa,ca mai toate au 5 angajati (unii chiar mai multi) cu o medie de salrii de aprox 9000 ron/luna (taxele la stat pe aceste salrii aprox 3600 ron/luna) +cheltuieli (deplasari,telefoane,chirii spatii,etc) aprox 5000 ron/luna, abonamente la siteurile de stiri nationalae 2000 ron/luna,mai sunt si alte cheltuieli dar ne limitam doar la astea…….si totlul este de aprox. 19600 ron/luna (buget minim),plus ca orice afacere terbuie sa aiba si un mic profit …deci ar trebui incasari de aprox 30000 ron/luna.Si acum intreb eu …… de unde vin acesti bani ???? excluzan publicitatea de pe site care e 500 lei /luna a unui baner,….sa fim seriosi asta nu este o sursa de venit !!!!

  5. Fauritoru : Se pare ca habar nu ai cum functioneaza reclama pe internet. Un site nu e ca o pancarda pe strada, cu toate ca si pe strada e in functie de locatie. Aici totul e legat de numarul de accesari, sunt pagini care au reusit sa scoata 1mil euro / luna si vorbim aici de siteuri din romania. Personal cunosc un site care a si fost premiat de Google in 2009 la Londra pe aceasta tema. Deci daca vrei sa faci bani, ideea e sa faci trafic, ca sa faci trafic trebuie sa scrii lucruri pe care stii ca lumea le va accesa si le va citi. Ca sunt informatii false sau exagerate, asta deja e alta poveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.