Robu le-a vorbit tenismenilor, la tragerea la sorţi, despre obsesia sa ACS...

Robu le-a vorbit tenismenilor, la tragerea la sorţi, despre obsesia sa ACS Poli

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu poli

Primarul Nicolae Robu a „comis-o” din nou, astăzi, la tragerea la sorţi pentru tabloul principal al BRD Timişoara Challenger, turneul de tenis masculin care se desfăşoară la Timişoara.  În timpul conferinţei, liberalul a fost primul căruia i s-a dat cuvântul în calitatea sa de gazdă, tragerea la sorți fiind organizată în Sala de Consiliu a Primăriei.


Primarul a spus că este bucuros că la Timişoara se organizează un astfel de eveniment sportiv, pentru ca apoi să facă o demonstraţie despre cum se manifestă o obsesie.  Deşi se afla la conferinţa unui turneu important de tenis, Robu a preferat să vorbească despre ACS Poli. „Sper să putem organiza cât mai multe evenimente sportive şi culturale în Timişoara. Tocmai ne pregătim la fotbal să intrăm în Liga I. Aş vrea să aduc în atenţia organizatorilor şi subiectul ACS Poli, echipa Timişoarei şi a Banatului”, a precizat Robu, dând dovada de lipsă de respect faţă de organizatori, sportivi şi tenis în general. Primarul Timişoarei nu a scos nici un cuvânt despre terenurile de tenis, pline de buruieni.

De cealalăltă parte, Titu Bojin a spus că e bucuros că timişorenii au ocazia să mai vadă şi alte sporturi. „Mă bucur că aducem şi un alt sport la Timişoara, care nu este bazat pe forţă cum este rugby-ul de exemplu, ci, de data aceasta, unul bazat pe tehnică”, a spus Bojin. De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a şi punctat că de data aceasta instituţia sa a dat mai mulţi bani pentru organizare. „Ştiu că domnului Robu îi place să fie pe primul loc, dar de aceasta noi, CJT am dat puţini mai mulţi bani”, a spus Bojin, mai în glumă, mai în serios.

sursa foto: Facebook

4 COMENTARII

  1. La doctor cu el, oameni buni, nu vedeti ca omul chiar e bolnav. Se observa pe privirea pierduta, pe gelul de pe par si pe comentariile lui de pe facebook. Cei din USL deja vorbesc serios despre situatia de la Timisoara si despre posibilitatea de a-l stopa pe nefericit in actiunile sale demente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.