România păstrează trofeul IRB Nations. Timișoreanul Cătălin Fercu a marcat două eseuri

România păstrează trofeul IRB Nations. Timișoreanul Cătălin Fercu a marcat două eseuri

0
DISTRIBUIȚI
RUGBY14_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Naţionala „stejarilor” a câştigat pentru a doua oară consecutiv trofeul IRB Nations Cup după o victorie cu 26-13 cu Emerging Italy.


România şi-a păstrat trofeul cucerit anul trecut, iar printre artizanii victoriei s-au numărat şi şapte rugbyşti de la RCM Timişoara.

În meciul de aseară România a început în teren cu cinci galben-albaştri: Horaţiu Pungea, Valentin Popârlan, Daniel Carpo, Vali Calafeteanu şi Cătălin Fercu. A fost un meci strâns cu Emerging Italy, la pauză scorul a fost 13-13, pentru ca, pe final, România să se desprindă după o repriză secundă în care nu le-a mai permis oaspeţilor să puncteze. Fundaşul Cătălin Fercu a fost din nou providenţial şi a marcat ambele eseuri ale „stejarilor”, primul în minutul 22, iar al doilea, pe final de partidă. Daniel Carpo a părăsit repede terenul în urma unei accidentări, iar Calafeteanu a fost schimbat în repriza a doua cu Surugiu, astfel că Fercu, Pungea şi Popârlan au fost integraliştii de la RCM. În primele minute ale reprizei a doua a intrat și Dorin Lazăr în locul lui Lucaci, accidentat şi el, iar Eugen Căpăţână a fost introdus în linia întâi pe finalul meciului. Pe lângă cei şapte, de la Timişoara a jucat şi Alexandru Ţăruş la această ediţie IRB Nations Cup, fiind titular în meciul cu Argentina Jaguars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.