România va fi promovată în staţiile de metrou din Rusia, Germania, Austria...

România va fi promovată în staţiile de metrou din Rusia, Germania, Austria şi Franţa

1
DISTRIBUIȚI

metrou-moscova-3

România va fi promovată ca destinaţie turistică în staţiile de metrou şi pe panouri publicitare stradale în oraşe din mai multe ţări, printre care Germania, Rusia, Franţa, Austria, Italia şi Spania, a declarat astăzi Mirela Matichescu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), informează Mediafax.


„Suntem în faza de solicitare a ofertelor în tot ceea ce înseamnă campanie de promovare externă. Vorbim de promovare la metrou, de promovare outdoor în tot ce înseamnă punctele cheie în ţări precum Germania, Rusia, Franţa, Austria, Italia şi Spania”, a spus Matichescu, într-o conferinţă de presă. Ea a afirmat că vor fi promovate imagini cu zone din România, printre care cu Delta Dunării şi zonele montane. Matichescu vrea ca până la sfârşitul verii panourile publicitare să poată fi văzute de turiştii străini. „Vreau ca până la sfârşitul acestui an să absorbim tot ce înseamnă fonduri disponibile pentru promovare pe acest exerciţiu financiar, adică 54 de milioane de euro”, a spus oficialul ANT.

 

1 COMENTARIU

  1. E BINE SI CU PROMOVAREA DAR… CIND AJUNG TURISTII IN ROMANICA CE FAC?? LEVITEAZA ??? ZBOARA ??? SA FACA DRUMURI PRACTICABILE DACA DE NISTE AMARITE DE AUTOSTRAZI NU SUNT IN STARE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.