Rugbystul RCM-ului Valentin Popârlan şi-a făcut cadou de ziua lui un eseu...

Rugbystul RCM-ului Valentin Popârlan şi-a făcut cadou de ziua lui un eseu în meciul contra Argentina Jaguars

0
DISTRIBUIȚI

RUGBY07_resize

Rugbyştii de la Timişoara au făcut din nou o figură frumoasă în această seară în al doilea joc de la IRB Nations Cup, câştigat de România cu 28-8 contra celor de la Argentina Jaguars. Naţionala „stejarilor” are deja două victorii înaintea meciului cu Emerging Italy care se va juca duminică de la ora 19.00.

Din cei opt rugbyşti de la RCM din lotul pentru toate cele trei meciuri de la IRB, astăzi au evoluat şapte, dintre care cinci titulari.


Timişoara a dat primii patru jucători conform numerelor de pe tricou, pilierii Alexandru Ţăruş şi Horaţiu Pungea, taloneurul Eugen Căpăţână şi jucătorul de linia a II-a Valentin Popârlan, sărbătoritul zilei, dar şi pe fundaşul Cătălin Fercu, numărul 15. Popârlan a reuşit primul eseu al României când scorul era 6-3. Faza a pornit de la Căpăţână şi Fercu, pentru ca apoi balonul să fie scăpat de Florin Surugiu, cel care i-a laut locul în primul „15” lui Vali Calafeteanu. România a prins din nou balonul, care a ajuns la Popârlan ce a dus scorul la 11-3, respectiv 13-3 după transformare. Ţăruş a debutat la naţională şi a fost nevoit să iasă de pe teren de două ori deoarece sângera. În repriza a doua au intrat şi mijlocaşul la grămadă Vali Calafeteanu şi Dorin Lazăr, care a luat locul lui Popârlan în linia a doua. Și Pungea a fost schimbat în a doua jumătate a jocului. Astăzi, Daniel Carpo nu a făcut parte din lot, iar în locul său a jucat numărul 8, Vlad Nistor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.