Șapte timișoreni luptă în naționala României de rugby. Eseul lui Fercu

Șapte timișoreni luptă în naționala României de rugby. Eseul lui Fercu

0
DISTRIBUIȚI
RUGBY14_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

România a învins cu 30-20 în meciul de debut de la IRB Nations Cup contra Rusiei. RCM Timişoara a avut patru titulari în partida de la Bucureşti de aseară, iar pe parcurs au mai intrat alţi trei jucători legitimaţi la clubul din Banat.

Titularii au fost Vali Popârlan în linia a doua, Daniel Carpo în linia a treia, mijlocaşul la grămadă Vali Calafeteanu şi fundaşul Cătălin Fercu.


Cel din urmă a înscris al doilea eseu al României din minutul 24. Ruşii au început mai tare meciul , cu două eseuri ale lui Igor Kurashov şi Yuri Kushnarev. Reuşita lui Fercu a adus România la conducere cu 15-14, iar după transformarea lui Vlaicu scorul a fost 17-14. Fundaşul i-a depăşit pe ruşi prin viteză după o cursă pe partea stângă. La pauză s-a intrat cu 17-17. Fercu, Popârlan şi Calafeteanu au fost integralişti, iar Daniel Carpo a fost schimbat în minutul 60. În ultimele zece minute au fost introduşi şi alţi jucători de la Timişoara în grămadă, Horaţiu Pungea, Dorin Lazăr şi Eugen Căpăţână. Din lotul României mai face parte şi Alexandru Ţăruş de la RCM. Miercuri, România se duelează cu Argentina Jaguars, tot de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.