Șmecherul cu BMW care a lovit o femeie și a lăsat-o să...

Șmecherul cu BMW care a lovit o femeie și a lăsat-o să zacă pe trotuar, arestat preventiv de Tribunalul Timiș. Cum a vrut să se apere cu chiftele și eclere

5
DISTRIBUIȚI

lugoj sofer fuga

Alin Faur, care, în urmă cu aproape o săptămână a accidentat o femeie pe bulevardul Mihai Viteazu și a lăsat-o să zacă pe trotuar, a fost arestat preventiv astăzi de către Tribunalul Timiș care a judecat recursul Parchetului. Inițial, la o zi după accident, magistrații de la Judecătoria Lugoj nu i-au dat mandat de arestare. Alin Faur a recunoscut acuzațiile și a explicat că „atunci când am lovit, m-am speriat și am fugit. Nu a fost logic ce am făcut, dar m-am speriat. Este adevărat că am abandonat victima fără să-i acord primul ajutor. Ulterior, am realizat că am gresit și m-am dus singur la poliție. Am avut 60 – 70 de kilometri la oră, maxim până în 100. Vroiam să-i arăt celui cu care trebuia spă fac schimb de mașini cum merge. Îmi pare rău. Încerc să ajut victima”, a declarat Faur. Avocatul acestuia a încercat să diminueze gravitatea faptelor, susținând că șoferul fugar are permis în Anglia și că vrea să ajute victima.


În susținerea acestei afirmații a depus un bon de la un supermarket din care reieșea că a cumpărat chiftele, pui și eclere care i-ar fi fost duse victimei la spital. Femeia este în continuare în stare gravă, internată într-un salon aseptic, și a nu a putut să ia legătura direct cu ea. La ieșirea din sala de judecată țigăncile au făcut un adevărat show, cerând să fie lăsat în pace bărbatul pentru că „se poate întâmpla oricui”. În urma deliberării Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă a lui Faur.

Faur a fost reținut după ce, aflându-se la volanul unui BMW înmatriculat în Franța, a lovit o femeie din Lugoj. Polițiștii au stabilit că mașina circula cu viteză şi şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe trotuar. După ce a acroşat victima, maşina s-a izbit de un stâlp de electricitate. Şoferul şi pasagerii au coborât din maşină şi, în loc să acorde primul ajutor, au fugit. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că bărbații nici măcar nu s-au obosit să vadă dacă femeia mai este în viață, preferând să fugă cu o alăt maşină care venea în spatele BMW-ului.  Femeia a fost transportată la spital cu multiple fracturi. După un adevărat circ al suspecților, polițiștii au constatat că Alin Faur se afla la volan în timpul accidentului. El nu are permis de conducere, iar când a fost testat avea o alcoolemie de 0,38, fiind dus ulterior dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

5 COMENTARII

  1. FOARTE BINE, noroc ca a luat atitudine Tribunalul Timis asupra cazului ca stim toti ca tot Lugojul este manjit pana in gat de banii tiganilor.
    La puscarie 10 ani cu nenorocitul asta! Coleg de celula cu Udrea si sleahta lui de neispraviti!
    CURATATI TIMISOARA DE NENOROCITI!

  2. Socheres mo, jales morales… ha ce aveti cu sharacu’ ca la orisicare li sa pote intampla sa sa nasca tzagan si bengos da’ lash mizerabil si prapadit daca da beleaua peste el… vai steaua voastra rumales, si de capu lui de baiat nevertebrat care esti… la bulau cu el, si toti care au participat la fuga in masa a satrei de borfasi

  3. Romi denatirati,plin de bani a-ti mituit judecatorii din Lugoj! Si judecatorul care a dat prima sentinta ce a patit! SRi-ul ce face? rusine !!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.