SMS-ul primarului Robu către Alin Popoviciu: „Vă ştiam nemernic şi nesimţit, dar...

SMS-ul primarului Robu către Alin Popoviciu: „Vă ştiam nemernic şi nesimţit, dar nu-mi puteam închipui că nemernicia şi nesimţirea cuiva poate merge atât de departe”

12
DISTRIBUIȚI

robu sms 02

Declaraţiile deputatului PD-L Alin Popoviciu de astăzi, în care l-a atacat pe primarul liberal Nicolae Robu pe tema deplasărilor în străinătate nu au rămas fără răspuns. În urmă cu câteva minute, Popoviciu a făcut public SMS-ul primit, conform acestuia, de la Robu care este plecat la Barcelona. ” D-le Popoviciu, va stiam nemernic si nesimtit, dar nu-mi puteam inchipui ca nemernicia si nesimtirea cuiva poate merge atat de departe. Eu n-am lipsit nicio ora din Primarie in interes personal, mai mult, eu muncesc zilnic nu doar 8 ore, ci de dimineata pana seara, inclusiv in multe din weekend-uri. Eu am facut prin munca mea cinstita o multime de lucruri pt Timisoara, in timp ce dv sunteti o rusine!”. Deputatul i-a replicat cu un alt mesaj ”Domnule primar, cu tot respectul pe care vi-l port, trebuie sa va amintesc faptul ca rolul meu, ca reprezentant al opozitiei, este de a semnala toate derapajele puterii si de a trage un semnal de alarma de fiecare data cand faceti excese.


Informatiile pe care le-am facut publice astazi provin de la angajatii primariei si v-am dat ocazia, prin cererea pe 544, sa ma contraziceti cu un raspuns oficial. Ne-am obisnuit deja sa ne considerati nesimtiti si nemernici pe toti cei care va contrazicem. Limbajul va descalifica, domnule primar! Amenintarile  nu ma sperie nici pe mine si sunt convins ca nici pe timisorenii care indraznesc nu nu fie de acord cu dvs, dimpotriva, ma fac sa fiu mult mai atent la tot ce faceti ca primar!  Cu respect, Alin Popoviciu”.

Acesta nu este primul derapaj al primarului Timişoarei, care până acum i-a atacat pe jurnaliştii care nu au scris după dictare, catalogându-i ca „tonomate” sau „mizerabili”, sau pe simpli cetăţeni care au avut alte opinii decât ale sale, aceştia fiind „reduşi la minte” sau „nereprezentativi” pentru că erau prost îmbrăcaţi.

UPDATE Primarul Nicolae Robu i-a mai transmis şi un al doilea mesaj deputatului pedelist pe care-l redăm integral „timisorenii cei multi au fost, sunt si vor fi de partea mea, d-le deputat, pt. că ei sunt cinstiti si corecti ca mine, muncesc mult ca mine si apreaciaza realizarile multe si importante obtinute atat ca Rector cat si ca Primar. Eu sunt un om pasnic, care am făcut performanta ăn tot ce m-am implicat şi oricat v-ati coaliza cu tot felul de terchea-berchea ămpotriva mea, nu veţi reusi”.

12 COMENTARII

  1. Dragos afla pt noi de ce se chinuie Robu sa-i dea pe copii afara din Gradinita 45 de pe Salceanu. Am inteles ca a schimbat pe sestache destinatia spatiului. Acum vrea sa schimbe toata instalatia electrica si termica, care a fost refacuta acum 2 ani. Suntem Robusoara?

  2. IA UITE BAI FRATE CUM SCRIE UN PROFESOR UNIVERSITAR,CARE TOATA VIATA LUI A „PERFORMAT” !!! :))))) Pffffff sa te TUF in gurita ca pe veverita,cum a ajuns lache asta profesor si mai apoi primar ! :))))) JALE !

  3. Incepe dicstractia.
    Pitzyponcu’ Gastric aka Alin Bovis (Gogu Matrafox dixit) a inceput un serial epistolar cu Niky nedeCalotatu’ aka Sclavu’ ridicolului. Am fost realmente surprins. Ma asteptam ca Pitzyponcu’ Gastric sa aiba un stil epistolar mai agresiv si impanat cu espresii triviale. N’a fost sa fie (inca). In schimb Niky nedeCalotatu’ (pe motiv ca inca donsoara nu este angajata cu acte in premarie) si’a impanat misiva cu termene demne de un membru al clanului Visinel. Mai lipsea sa’si ridice poalele’n cap si sa’i arate Pitzyponcului Gastric chilotzy rupti in fund si galbeni in fatza, sau sa ia Grebla si sa o arunce’n fatza ipochimenului.
    Reactia lu’ Niky Sclavu’ a fo una de pushti ajuns la varsta primului floc si care preaplin de seva si inca nedeCalotat, improasca in stanga si’n dreapta cu lichid semnal poate, poate s’o gasi o duduie sa’l rezolve. E buna chiar si o tirista.
    De fapt, e de’nteles. Ipochimenu’ a devenit sclavu’ unor porniri sexuale generate de starea de andropauza. Iar dupa asta trebe musai sa ne asteptam la ultima faza, datu’n mintea copiilor. Sau poate deja a’nceput da’ nu ne dam noi seama?
    Astept cu nerabdare continuarea episoadelor epistolare. Chiar imi permit sa’i dau idei lu’ Niky nedeCalotatu’.
    Par egzemplu, ar putea scrie: „Mai papagale, tu care esti un fraier o sa vezi puterea mea. O sa trimit politzay comunitari la pizzerie si la clubu’ cefere. O sa te’nchid si atunci sa te vad, dobitocule si terchea berchea care esti” sau „Boule, pai tu crezi ca daca ai vinit de la Bihor poti sa ne dai noua lectii. O sa pun gealatzy pe tine. Doar o am pe Ramona Olteanu in consiliu si sa vezi ce omor o sa’ti dea barbatu’ ei. O sa te caci imprastiat pana la finele mandatului.” Iar lista poate continua.
    De fapt, de la doi terchea berchea ce te poti astepta?
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa injurati bineeeeeeeeee!

  4. ce-i drept ,adevarul supara .si inca ceva ,nu-i destul sa muncesti de dimineata pana seara ,trebuie sa se si vada ,sa ai rezultate.e ca si cum ,la facultate participi la toate orele ,mai mult,iei si meditatii,dar la examene nu iei nota de trecere .nu-i asa d-le primar?

  5. Definitia cuvantului RETARDAT MINTAL=ROBU.Definitia cuvantului NESIMTIT?…Tot ROBU.Daca s`ar duce dracului…ce bine ar fi! Si pt aia de amesteca politica cu PRIMARIA TIMISOARA…mai lasa sa treaca ceva timp….poate prinzi ceva din mers!Nu fi naiv/naiva.. si tasta fara nici un rost!Primaria Timisoara NU trebuie sa fie nici de stanga…nici de dreapta….tre`sa fie pt TIMISOARA si pt cetatenii acestui oras.La fel ca si acest TARAN LICENTIAT in contre…ii doresc acelasi lucru acelui PAPUSAR numit ROBU!

  6. ha ha ha … robu… un urmator Ciuhandru… fiecare pentru burta lui… noi oamenii de rand suntem batuti in cap cand alegem asa ceva, dar ma bucur sa spun ca eu nu l-am ales…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.