Străzi în creion – succes de răsunet pentru timişoreanul Teo Milea VIDEO

Străzi în creion – succes de răsunet pentru timişoreanul Teo Milea VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Teo Milea . [1024x768]

După succesul repurtat cu primul său album, timişoreanul Teo Milea a compus o nouă piesă numită Străzi în creion, care a fost inclusă în ultimele sale recitaluri, inclusiv în concertul de mare succes pe care acesta l-a susţinut recent la sediul Institutului Cultural Român din Bucureşti.

Muzicianul născut în Arad care se consideră „timişorean prin adopţie“ are în pregătire o vară cât se poate de fierbinte, şi pe lângă promovarea primului său disc de autor a început deja lucrul la materialul discografic următor. „Pregătesc deja viitorul disc care va apărea în toamna anului viitor. Până atunci însă voi mai scoate un videoclip la o piesă de pe primul meu disc, Sarabanda, care va fi o surpriză de proporţii“, ne-a mărturisit muzicianul.


După ce la sfârşitul anului trecut Teo a susţinut trei concerte în Belgia (unul dintre aceste recitaluri desfăşurându-se chiar de Ziua Naţională la Comandamentul NATO din Bruxelles), artistul a mai bifat un succes, la începutul acestui an, când a fost invitat să susţină mai multe recitaluri ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice.

Recent, alături de cele şapte piese incluse pe albumul său de debut în playlist-ul concertelor sale s-a strecurat şi o compoziţie nouă, care poartă numele de Străzi în creion. „Este o piesă scrisă în Bucureşti, o viziune complet opusă faţă de agitaţia care domină acel oraş. Este prima piesă a viitorului meu album, care va fi promovată aşa cum se cuvine începând de anul viitor“, spune Teo Milea.

Albumul său de debut „On white …and black keys“ cuprinde şapte piese compoziţii proprii care totalizează 60 de minute şi 17 secunde de muzică şi a fost realizat alături de Andrei Kerestely („omul din spatele butoanelor“).  Recitalurile sale se bucură de un succes deosebit în rândul melomanilor. „Zilele trecute la Bucureşti am avut parte de o surpriză de proporţii. Am fost invitat să cânt la sediul Institutului Cultural Român din Bucureşti, unde sunt 110 locuri, iar la concertul meu au fost prezente 230 de persoane. A fost un public minunat şi un concert deosebit, iar reacţia publicului a fost pur şi simplu fantastică“, ne-a mai declarat muzicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.