Student de 21 de ani din Coasta de Fildeş, dispărut în apele...

Student de 21 de ani din Coasta de Fildeş, dispărut în apele unui baraj

0
DISTRIBUIȚI

Ambulanta-SMURD

Un student de 21 de ani, din Coasta de Fildeş, aflat în an pregătitor la o universitatea din România, a dispărut, ieri, în apele unui baraj, autorităţile căutându-l până spre miezul nopţii, însă fără niciun rezultat, informează Mediafax.


Prietenii care îl însoţeau au sunat la 112 şi au anunţat că amicul lor a căzut în apă, peste balustrada barajului Prundu, de lângă Piteşti. Tânărul studiază la Universitatea din Pitești

Două echipaje de la Serviciul de Ambulantă Judeţean Argeş şi de la SMURD, poliţişti, pompieri şi angajaţi ai Oficiului Român pentru Imigrări au ajuns la locul incidentului. Pompierii au lansat în lacul de acumulare o barcă pneumatică, în timp ce angajaţii de la ape au oprit deversarea. „S-a început cercetarea în aces caz, sunt căutări în baraj pentru găsirea persoanei care a fost dată dispărută în apă, urmează să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat aseară purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu. Căutările, care au fost oprite la miezul nopţii, au fost reluate în această dimineață pentru găsirea tânărului student, totdată poliţiştii continuând ancheta în acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.