Trupa timişoreană fără cover-uri, Pandora, lansează primul single: “Loveşte Primul”

Trupa timişoreană fără cover-uri, Pandora, lansează primul single: “Loveşte Primul”

1
DISTRIBUIȚI

pandora

Formaţia timişoreană Pandora îşi lansează primul single, „Loveşte primul“, în cadrul unui concert extraordinar ce va avea loc mâine, de la ora 21.00, la clubul Daos, evenimentul urmând să-i aibă în deschidere pe cei de la School Of Rock.

Înfiinţată la finele anului 2010, Pandora aduce in peisajul rock local un sunet heavy metal care îmbină anii ’90 cu prezentul, iar în cei doi ani de activitate formaţia a susţinut numeroase concerte atât în ţară, cât şi în străinătate. „Formaţia a luat naştere la sfârşitul anului 2010 când eu, împreună cu Alin Cocean, am căutat oameni şi i-am dat drumul.


Abordăm strict piese proprii, exclus cover-uri. Sunt o mie de alţii care fac preluări. Eu cred că dacă eşti în stare să cânţi un cover, nu văd un impediment să-ţi faci piesele tale. De obicei, instrumentiştii sau trupele execută coveruri complicate, sau mai deosebite ca tehnică şi nu văd de ce n-ar putea să-şi creeze piesele proprii. Nu e uşor să pui cap la coadă ceva, să potriveşti o structură a piesei, un text care să fie «acolo». Momentan avem destule piese gata şi la fel de multe pe ţeavă ca să ne apucăm de cover-uri, poate peste un timp o să cântăm şi ceva care ne place foarte tare“, ne-a declarat chitaristul trupei, Shimmy.

Alături de el, din trupa Pandora mai fac parte Alin Cocean – chitară, Marias Adrian – Geagea – voce, Andrei Jumuga – tobe şi Adrian Niţulescu – bas. În deschiderea celor de la Pandora vor cânta cei de la School Of Rock din Şag. „În cei doi ani nu am avut o problemă în a cânta singuri sau cu invitaţi, dar acasă n-am cântat niciodată singuri, e primul nostru concert. Cred că e timpul  să avem concertul nostru. I-am chemat pe cei de la School of Rock în ideea de a da o mână de ajutor copiilor, pentru că şi nouă ne-a prins extrem de bine să fim invitaţi la început“, a mai adăugat chitaristul trupei. Biletele pentru acest concert costă zece lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.