Un bătrân a fost găsit mort în casă la o săptămână de...

Un bătrân a fost găsit mort în casă la o săptămână de la deces

0
DISTRIBUIȚI

lugoj

De o săptămână bărbatul nu a mai fost văzut de nimeni. Apoi mirosul pestilențial a început să se simtă pe lângă ușa lui.


Astăzi, vecinii au sunat la 112. Pompierii au spart o fereastră și când au intrat în cameră au descoperit o imagine de coșmar.

Pompierii lugojeni au intervenit astăzi, în jurul prânzului, pentru a debloca o uşă de la intrarea într-un apartament de la etajul unu din blocul P3C din cartierul Ştrand. Ei au reuşit să intre în locuința din balcon. Înăuntru au dat de muște și viermi colcăind pe cadavrul proprietarului, Petru Vlădăşan, în vârstă de 78 ani. Din primele observații ale oamneilor legii, bătrânul a murit în somn acum o săptămână. Cum nu avea rude sau prieteni, nimeni nu l-a căutat, astfel că trupul său neînsuflețit a intrat în descompunere.

Vecinii sunt oripilați. ”Am chemat pompierii pentru că se simţea un miros puternic în casa scării, care provenea din apartamentul său”, a spus unul dintre vecini. La faţa locului au sosit şi poliţişti criminalişti, dar şi legiştii pentru a transporta trupul la morgă în vederea efectuării autopsiei.

Foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.