Un tânăr a fost arestat după ce a lovit cu mașina o...

Un tânăr a fost arestat după ce a lovit cu mașina o femeie și o fetiță și a fugit de la locul accidentului. Cum a fost prins

2
DISTRIBUIȚI

suspect accident Bethausen

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria Făget, după ce aseară a lovit cu mașina o femeie de 29 de ani și o fată de 14, în zona localității Bethausen, apoi a părăsit locul accidentului.

Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut pe drumul județean 609.


Șoferul a vrut să dea înapoi, însă pierzând controlul direcției de deplasare, a ieșit de pe șosea și a lovit două persoane, care erau pe acostament. Tânărul nu a stat mult pe gânduri și a luat-o din loc. Ghinionul lui a fost că a fost observat de un polițist aflat în timpul liber, care l-a urmărit pe drum. Când l-a ajuns, polițistul l-a blocat în trafic pe șofer, reținându-l până au venit colegii săi. Agenții au descoperit că bărbatul, din comuna Traian Vuia, avea carnetul suspendat și o alcoolemie de 0,68 mg/l. Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având permisul suspendat, care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.