Un tânăr a murit la spital după ce a plonjat în gol...

Un tânăr a murit la spital după ce a plonjat în gol din clădirea Facultății de Automatică și Calculatoare

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

Un tânăr care s-a aruncat pe o fereastră din clădirea Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica  în urmă cu două ore a decedat la Spitalul Județean din Timișoara la a doua încercare a medicilor de a-l resuscita.


Până la această oră, nu a fost stabilită identitatea bărbatului.

Potrivit medicilor, este vorba de un tânăr cu vârsta cuprinsă probabil între 20 și 25 de ani. ”Bărbatul a fost adus de ambulanță în coma și a făcut de două ori stop cardio-respirator. Prima data medicii au reușit să îl resusciteze, dar a doua oară nu au mai avut succes, persoana decedând”, a declarat Liana Dacilescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Timișoara.

Potrivit poliției, s-a încercat identificarea bărbatului cu personalul facultății, însă nimeni nu îl mai văzuse vreodată acolo. ”Bărbatul a plonjat de pe un geam de mai mici dimensiuni situate între etajele al treilea și al patrulea al clădirii Facultății de Automatic și Calculatoare. Când a sosit ambulanța, era în comă. Persoana nu avea acte de identitate asupra sa, ceea ce face ca până la această oră să nu îl putem identifica”, a declarant Ionuț Bocancea, de la Poliția Timiș.

În prezent, a mai spus polițistul, se fac cercetări nu numai pentru a-i stabli identitatea, dar și pentu a vedea dacă acesta a plonjat din proprie inițiativă în gol sau dacă a fost aruncat pe fereastră. O altă pistă urmărită de oamneii legii este că tânărul ar fi putut cădea în urma unui accident.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.