Unul dintre traficanţii de droguri din reţeaua româno – sârbă şi-a schimbat...

Unul dintre traficanţii de droguri din reţeaua româno – sârbă şi-a schimbat total declaraţia. Vezi ce explicaţie a găsit pentru kilogramul de droguri găsit în casă

9
DISTRIBUIȚI

traficanti cannabis mold 1

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, recursul împotriva deciziei tribunalului de arestare a cinci dintre cei implicaţi în aducerea în România din Serbia a şapte kilograme de cannabis în ultimele luni – cetăţeanul Stanojev Milutin, furnizorul drogurilor, Costici Zlatco, liderul grupării româneşti care a coordonat din puşcărie operaţiunile, Adam Tereza, prietena lui Zlatco, cea care a asigurat toate legăturile dintre membri grupării, fratele acesteia, Adam Petru, cărăuş, şi Marius Buzura, unul dintre dealerii de „iarbă”.


Stanojev a respins toate acuzaţiile, susţinând că este nevinovat şi că „niciodată nu am adus droguri în România. Vreau să fiu eliberat pentru că am doi copii mici şi o soţie de întreţinut”. Buzura a fost cel care şi-a schimbat în totalitate declaraţia pe motiv că „sunt la prima abatere şi m-am speriat. Din acest motiv am recunoscut”. Bărbatul, în casă căruia a fost găsit un kilogram de droguri, a susţinut că „toate calupurile de cannabis le-am luat pentru consum propriu. Banii găsiţi nu erau din traficul de droguri, ci din banii trimişi de soţia mea din Suedia. Se poate verifica cu extrasul de cont. Am vrut să-mi cumpăr cannabis pentru consum propriu pentru un an, doi ca să am. Nu ştiu exact de la cine le-am primit pentru că eram obosit şi era întuneric. Cred că era Adam Petru cel care mi-a adus drogurile”. Procurorul a cerut menţinerea a celor cinci acuzaţi de trafic internaţional de droguri de risc, afirmând că „dintre inculpaţi Costici, Adam Tereza şi Adam Petru au recunoscut necondiţionat faptele de care sunt acuzaţi”. Instanţa a rămas în pronunţare.

9 COMENTARII

  1. Astia care isi schimba declaratiile si avocatii care-i indeamna sunt niste cretini. Ei cred saracii, si avocatii-i mint ca asa e, ca ultima declaratie e cea de care se tine cont. Nu pot decat sa rad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.