Vezi ce subiecte au primit elevii la matematică, la Evaluarea Națională FOTO...

Vezi ce subiecte au primit elevii la matematică, la Evaluarea Națională FOTO UPDATE 2 Care sunt baremele de notare

0
DISTRIBUIȚI

tineri de la moisil sustinand capacitatea03

Cei aproximativ 5.000 de elevi din Timiș au susținut azi ultima probă de la Evaluarea Națională, cea de matematică. În urmă cu puțin timp, cei mai mulți elevi de clasa a VIII-a au părăsit sălile de clasă, fericiți că s-a încheiat cel mai greu examen din viața lor de până acum. Elevii de la Liceul Nikolaus Lenau, din Timișoara, au spus, de exempu, că subiectele la matematică au fost ușoare și că nu se așteptau să fie chiar atât de lipsite de dificultate.

poză(1)

poză

UPDATE 1 142 de elevi de clasa a VIII-a din cei 4.873 înscrişi nu s-au mai prezentat la ultimă probă a Evaluării Naţionale.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, nu a fost semnalat niciun incident în centrele de examen din judeţ, doar o fată a susţinut proba scrisă la Matematică mai târziu pentru că nu a avut cine să o trezească şi nu a mai ajuns în sala de examen până la ora 08:30, aşa cum prevede regulamentul.

Astăzi, la ora 15.00, se vor afla baremele de la proba scrisă la Matematică. Elevii vor şti ce note au luat abia sâmbătă, până la ora 16.00, şi tot în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile.

UPDATE 2 Ministerul Educației a postat pe site-ul instituției baremele de evaluare și notare a subiectelor la matematică.

s1mate

s2mate

s3mate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.