Vezi cine sunt cei patru noi jucători care au semnat contracte cu...

Vezi cine sunt cei patru noi jucători care au semnat contracte cu ACS Poli GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

jucator nou la poli05_resize 

ACS Poli a mai obţinut, astăzi, semnătura a patru jucători, plus prelungirea contractelor a doi tineri jucători de perspectivă. Numele noi sunt portarul portughez Nuno Claro de la CFR Cluj, fundaşul stânga Eduard Nicola de la U Cluj, jucători veniţi vineri prima dată la Timişoara. Venezueleanul Jorge Ruiz şi Adrian Rusu de la Pandurii, prezenţi deja la antrenamente de câteva zile,  au semnat şi ei contracte cu clubul, iar Eduard Pap şi Răzvan Trandu şi-au reînnoit angajamentele cu alb-negrii.

Pap, Trandu şi Ruiz au semnat pe trei sezoane deoarece sunt jucători tineri şi de perspectivă pentru club. Fundaşii Adrian Rusu (29 de ani) şi Eduard Nicola (30 de ani) au semnat înţelegeri pe doi ani, în timp ce experimentatul portar Nuno Claro (30 de ani),  semnat un contract pe un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Managerul Călin Rosenblum spune că sunt şanse mari ca până luni, la plecarea spre cantonamentul din Slovenia, să vină şi Souleyman Keita. De asemenea, Rosenblum promite că la Dravograd vor mai veni alte trei întăriri. „Ne bucurăm că am reuşit să aducem aceşti fotbalişti, sperăm să ne şi ajute să ne atingm obiectivul ce ni-l propunem pentru începutul campionatului. E posibil să vină Keita la Timişoara până la plecare, Voronkov poate în Slovenia, dacă nu va veni în timpul cantonamentului înseamnă că a picat transferul. În cantonament vor mai veni trei jucători din străinătate care au contracte cu cluburile lor până în 30 iunie. Eu zic că echipa e mai tare ca ceea ce am avut până acum, se va dovedi pe teren, sperăm să fi avut o mână bună. Vor mai veni un vârf de atac, unul sigur, poate chiar doi, un român şi un străin, un mijlocaş stânga şi sperăm să mai aducem un fundaş central şi un mijlocaş central. O varianta viabilă e Tony (Anthony Nwakaeme) de la U Cluj, la fel şi Scutaru, e aproape de a semna”, a declarat Călin Rosenblum.

Fundaşul Adrian Rusu a spus că şi-a reziliat contractul cu vicecampioana Pandurii Târgu-Jiu pentru a veni la ACS Poli. „Da, am ajuns la o înţelegere cu clubul şi am semnat contractu. Am ales mai mult pe feeling ca să spun aşa, mai aveam un an contract cu Panduri Târgu-Jiu, am ales să reziliez contractul şi a fost o decizie de moment, am vrut să vin la Timişoara. După şase ani acolo am ajuns şi în cupele europene, dar nu a fost să fie, am ales să plec, cred că emai bine aşa pentru mine. Eu îmi doresc să câştigăm fiecare meci, sunt un tip mai optimist.


Am jucat ambele posturi în egală măsură, şi fundaş dreapta şi central, în ultimul timp mai mult fundaş dreapta, dar fundaş central mă simt cel mai bine”, a declarat Adrian Rusu.

Nuno Claro îşi aminteşte meciurile din Liga I cu Poli, când şi el era titular la CFR, şi spune că spera ca Timişoara să aibă din nou o echipă puternică. „Nu vreau să vorbesc de situaţia mea la CFR, după două zile când termin contractul cu ei, voi spune tot. Vreau să joc la Poli Timişoara. Am primit oferta de aici, vreau să fac Timişoara să fie cea era înainte. Am mai avut oferte şi de la alte echipe din România şi Portugalia. Ultimul an a fost foarte dificil pentru mine, dar acum a trecut”, a declarat Nuno Claro.

Eduard Nicola este fundaşul stânga venit de la U Cluj la Timişoara. În trecut, a mai evoluat pentru Voinţa Sibiu, Victoria Brăneşti, Astra Giurgiu şi Gloria Buzău. Nicola spera ca fanii să revină pe „Dan Păltinişanu”. „În primul rând, eu îmi terminam contractul cu U Cluj şi mi s-a părut cea mai avantajoasă ofertă, proiect frumos, antrenorul m-a dorit şi am ales să vin aici. E un proiect bun, de viitor, stadionul e superb, sper ca suporterii să revină. Sper ca U Cluj să revină în prima ligă, dar acum nu mai depinde de ei acest lucru”, a spus Eduard Nicola la venirea la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.