Vladimir Panic, primul jucător adus la BC Timişoara la cererea lui Tudor...

Vladimir Panic, primul jucător adus la BC Timişoara la cererea lui Tudor Costescu UPDATE Declarația antrenorului

0
DISTRIBUIȚI

panic.bctimisoara

BC Timişoara s-a înţeles cu un nou jucător străin, sârbul Vladimir Panic, în vârstă de 31 de ani. Jucătorul a venit la dorinţa tehnicianului Tudor Costescu şi este un baschetbalist de poziţiile 2 şi 3, dar la nevoie poate juca şi pe postul 1, conducător de joc.

Vladimir Panic vine de la locul patru din Bulgaria, Balkan Botevgrad, echipă pregătită de Alexandar Todorov, tehnician cu care BC Timişoara a mai fost în discuţii. În trecut, sârbul a mai jucat la Bosna, în Bosnia-Herţegovina, Kordestan, în Iran, precum şi în Serbia, la Masinac, Metalac şi Zlatorog. Panic are 1,94 m înălţime și a fost dorit de Costescu sezonul trecut şi la BCM U Piteşti, dar transferul nu s-a mai perfectat. Conducerea BC Timişoara este mulţumită de noua achiziție, deoarece Panic poate juca extremă, fundaş ofensiv, iar la nevoie şi conducător de joc, astfel încât se completează bine cu Zlatko Jovanovic.


Conducerea BC Timişoara a amânat până în ultimul moment anunțul oficial al mutării deoarece aştepta semnătura unui impresar. Acum, alb-violeţii îi au în lot pe Jovanovic şi Panic ca jucători străini, dar şi pe românii Dragoş Andrei, Georgian Păun, Zoran Milencovici şi George Toth.

UPDATE. Clubul a anunţat la prânz în mod oficial transferul lui Panic. „Este un jucător polivalent şi experimentat, care ne va fi de mare ajutor. El evoluează pe postul 3, dar poate acoperi şi posturile 2 şi 1. A fost golgheter al campionatului Serbiei, acum trei ani, şi al Ligii Adriatice, în urmă cu două sezoane, când juca pentru Zlatorog. Panic este un baschetbalist puternic şi un bun organizator de joc”, a declarat tehnicianul Tudor Costescu pentru site-ul oficial al echipei. Vladimir Panic este bun prieten cu Zlatko Jovanovic. Cei doi au pornit de la Polet Keramika, o echipa din liga a doua sârbească, şi de atunci au ţinut mereu legătură, deşi au trecut mai bine de zece ani. „Polet a fost prima echipă de seniori de seniori la care am jucat. Aveam 17-18 ani. Am ţinut legătura cu Vladimir în anii scurşi de atunci şi mă bucur că vom fi din nou împreună. Este un jucător experimentat, un caracter puternic şi un luptător, aşa cum a declarat antrenorul nostru că vrea să fie baschetbaliştii săi”, a declarat Jovanovic pentru aceeaşi sursă.

Foto: www.scoopweb.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.