Weekend cu Bega Blues Band, Krypton, Pragu De Sus, Norzeatic şi Adrian...

Weekend cu Bega Blues Band, Krypton, Pragu De Sus, Norzeatic şi Adrian Eftimie b2b Optick

0
DISTRIBUIȚI

begabluesband

ASTĂZI. Amatorii de petreceri au parte de un eveniment numit Double Trouble, la clubul Arqa cu Iluminatis order şi Neurotik (intrarea liberă), la Club D’arc de la ora 22.00 e Disco Survivors, la clubul El Che are loc PsyCHo ParTy No.Last – No More Stresiune Party, la Heaven Outdoor e Student Crazy Night – Ladies Night, la Hooters Pub e Mexican Party, la Molly Malone e Tequilla Party cu Ben Boognar, la Porkys are loc No Stress Student Night, la Scottish Pub se desfăşoară Vali Florea Funky Beats, la  clubul Taine e Thursday Party, iar la Van Graph K Fe, de la ora 19.00, are loc un nou eveniment Auditions with Purple. La Cafeneaua D’arc, de la ora 20.30 are loc o nouă Seri(i)le D’Arc v.08 [ 6 ] în cadrul căreia Stelian Acea îşi va lansa volumele Incursiuni în tehnica fotografică şi Fotografia, repere istorice.

VINERI. Timișorenii care apreciază muzica live au parte de recitaluri cu Bega Blues Band, la JazzClub BioFresh, de la ora 20.30, Sonatic Acoustic Session la Jazz Office, Pragu De Sus la Porto Arte (15 lei), Krypton Unplugged la San Marzano Gold, Dragonu şi invitaţii săi la Setup Venue (15 lei) şi Pandora la Daos Club (10 lei).


Pentru cei care preferă petrecerile la Arqa e Amnesic Beats, la Bunker distracţia se desfăşoară sub genericul Social Maniacs, la Club 30 e Oldies but Goldies Party, la Cucaracha are loc un Tequila Party, la D’ Arc Club e Party in D’ Arc, la El Che e Revolutionary Friday, iar la Heaven Outdoor, de la ora 23.00, are loc un party cu invitaţii speciali Adrian Eftimie b2b Optick. La Hooters Pub are loc un spectacol de magie cu Lorenzo Cristian şi un party cu DJ Westman, la Molly Malone e Social Monster Friday, la No Name party-ul se desfăşoară sub tutela Summer Sessions, la Scottish Pub e TGIF Party, iar la Van Graph K Fe mixează Vess. Pentru amatorii de fashion, de la ora 19.00 în Piaţa Operei va avea loc un spectacol de modă cu Silvia Terziu.

SÂMBĂTĂ. Party People – featuring Dudu, Seba 1394, Leizaboy, Pristvi, Newgotti (intrarea liberă) este programat la D’Arc pe Mal de la ora 22.00, la Daos Club are loc un concert cu trupa Fluturi pe Asfalt (invitaţi: Methadone Skies, bilet: 10 lei), la Heaven Outdoor e petrecere cu invitatul special DJ Yeezy (Official DJ of Kayne West, Craig David, Tyga & Chriss Brown), iar în Piaţa Unirii, de la ora 22.00, e concert Norzeatic. La clubul Bunker are loc petrecerea OMFG Party Hard, la D’ Arc Club e Saturday Party, la El Che e Saturday on the Rocks,  la Jazzissimo Lounge e Weekend Sessions mixed by DJ Epocs, la Molly Malone de la ora 22.00 e Molly Goes Jolly, la Scottish Pub se desfăşoară Vali Florea s Funky Beats, iar la Taine amatorii de party se pot delecta cu un Saturday Party.  La Sala Capitol, de la ora 20.00, este programat concertul caritabil You are my life – Timişoara Gospel Project. Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.