Nicolae Robu a furat fotografii de pe site-ul PRESSALERT.ro ca să se...

Nicolae Robu a furat fotografii de pe site-ul PRESSALERT.ro ca să se laude cu copilul de suflet ACS Poli

2
DISTRIBUIȚI

rob fura

S-a răstit de multe ori la reprezentanții „presei-tonomat”, uneori folosind cuvinte nu tocmai demne de un primar, însă nu ezită să se folosească în mod abuziv de munca jurnaliștilor din Timișoara. Mai ales pe Facebook, acolo unde primarul Nicolae Robu se simte cu adevărat în apele lui. Astfel, după succesul lui ACS Poli în prima etapă din campionatul Ligii I, când a înfrânt acasă pe Dinamo cu 2-0, edilul-șef și-a exprimat bucuria pe contul său de Facebook, scriind că „aseară -19.07.2013, la împlinirea fix a unui an de la girarea prin Hotărâre Judecătorească a structurii ACS Poli-, peste 20 de mii de timişoreni -în jur de 16.500 plătitori, vom comunica nr. exact cât de curând şi cel puţin 4000 de copii, elevi de şc. generală, care au avut şi vor avea în permanenţă accesul gratuit!- au fost din nou împreună pe Dan Păltinişanu, vibrând de emoţie, exultând de bucurie, făcând celebrele noastre valuri, ajunse aproape uitate, scandând minute în şir „Poli! Poli!””.

În aceeași postare, primarul face referire la mass-media, mulțumind „şi presei locale şi centrale care, cu mici excepţii de persistenţă în penibil, a relatat şi apreciat obiectiv momentul de aseară şi, îndrăznesc eu să cred, implicit şi această construcţie grea, complexă şi nu mai puţin CURATĂ, poate mai greu de înţeles iniţial, numită ACS Poli Timişoara”.


Primarul a ales însă un mod cel puțin ciudat de a-și arăta „recunoștința”, având în vedere că postarea este ilustrată cu trei fotografii cu publicul din seara respectivă, realizate de Adrian Pîclișan pentru PRESSALERT.ro, fără să le fie specificată sursa de unde au fost copiate .

„Eu vă numesc pe dumneavoastră domnule Nicolae Robu, Profesor Universitar Doctor Inginer în Automatică și Calculatoare, Conducător de Doctorat în Calculatoare și Tehnologia Informației… un lipsit de ‘RAFINAMENT ATITUDINAL”, în traducere ar cam veni / sunteți UN PENIBIL veritabil, care vă însușiți orice din orice doar ca să vă justificați politicianismul de doi lei de care suferiți. În concluzie… imaginile folosite pe pagina dvs. de FB îmi aparțin și au ajuns acolo după modelul consacrat în politica românească. Copy-paste… în cazul de față „save as””, a scris colegul nostru Adrian Pîclișan pe pagina sa de Facebook. Nicolae Robu nu a putut fi contactat pentru a comenta cele de mai sus.

PRESSALERT.ro îi solicită public primarului Timişoarei, Nicolae Robu, să facă necesarele precizări privind sursa fotografiilor, ca minim gest de recunoaştere a meritocraţiei de care a tot vorbit în timpul campaniei electorale.

2 COMENTARII

  1. nu se poate face plingere pe catea cu moace ca pozele au fost furate?
    hotul sa fie pedepsit, de ce nu, chiar cu inchiderea contului…

    PS: daca tot plagiaza, nu ar strica sa il cautati si la teza de doctorat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.