Accident grav: o persoană a murit şi alte şapte au fost rănite,...

Accident grav: o persoană a murit şi alte şapte au fost rănite, după ce maşina în care erau s-a răsturnat

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui accident produs în localitatea Bârghiş, judeţul Sibiu, după ce maşina în care acestea se aflau s-a răsturnat într-un şanţ.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, cele opt persoane se întorceau de la o petrecere, iar la un moment dat şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se într-un şanţ, potrivit Mediafax.

„Maşina în care se aflau opt persoane s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul, în vârstă de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. În urma accidentului, şoferul a decedat, o persoană a fost rănită uşor, iar alte şase persoane au fost rănite grav, una fiind în comă”, a declarat Balteş. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, a declarat că cele şase persoane rănite grav au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar pasagerul rănit mai uşor a rămas la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.