Accident teribil pe autostradă: un copil de 5 ani şi părinţii săi...

Accident teribil pe autostradă: un copil de 5 ani şi părinţii săi au murit, fraţii copilului au fost grav răniţi

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

Un copil de 5 ani şi părinţii săi au murit, iar fraţii acestuia, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost grav răniţi, în urma unui accident produs noaptea trecută.


Maşina în care se aflau cei trei copii şi părinţii acestora a intrat sub roţile unui tir care era oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, accidentul a avut loc la kilometrul 37 al sensului Bucureşti-Constanţa, informează Mediafax.

În urma accidentului au murit pe loc bărbatul aflat la volanul autoturismului şi unul dintre copii, în vârstă de 5 ani. Femeia a fost transportată la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală, unde medicii nu au mai putut să o salveze. Ceilalţi doi copii, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Pentru scoaterea celor cinci victime a intervenit un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, după ce autoturismul rămăsese strivit sub un tir.

Accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a vrut să evite mai multe bucăţi de cauciuc împrăştiate pe şosea, ce proveneau de la autotrenul oprit pe banda de urgenţă, căruia îi explodase un pneu. Familia implicată în accident este din judeţul Vâlcea şi se îndrepta spre litoral.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.