ACS Poli a pierdut primul amical cu Lokomotiv Moscova. Venezueleanul Jorge Ruiz,...

ACS Poli a pierdut primul amical cu Lokomotiv Moscova. Venezueleanul Jorge Ruiz, la primul său gol pentru alb-negri

0
DISTRIBUIȚI

poli antrenament02_resize

ACS Poli a perdut astăzi cu 2-1 primul joc de pregătire din cantonament în compania celor de la Lokomotiv Moscova. Jorge Ruiz, venezueleanul care a semnat de curând cu bănăţenii a fost autorul golului. De asemenea, astăzi s-a alăturat echipei încă un atacant, francezul de origini albaneze Albin Hozda. Velcea a trimis un prim „11” cu doar trei nume noi, Nuno Claro, Cristian Scutaru şi Alex Popovici, însă pe parcurs au intrat în teren şi ceilalţi jucători.


Iată formula de start: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic, Bărbuţ, Petre, Trandu, Nanu, Szekely, Popovici. Golul lui Ruiz a venit în minutul 60, iar ruşii au marcat golul victoriei în minutul 89 al întâlnirii. Albin Hozda, jucător de 25 de ani a intrat în teren în ultimele 20 de minute. Fotbalistul a mai trecut în cariera sa pe la Udinese, Paganese, Manfredonia, Sorrento și Real Nocera, iar ultima dată a evoluat la gruparea bulgară Pirin Gotse Delchev. Atacantul a venit din postura de jucător liber de contract şi va fi testat de Vali Velcea. Tony și Keita sunt aşteptaţi zilele următoare.

Velcea a spus după meci că nu rezultatul, ci performanța jucătorilor l-a interesat astăzi. „Nu rezultatul a fost obiectivul principal al acestui meci. Am dorit să vedem în special jucătorii noi, cum se prezintă din punct de vedere fizic, tehnic, tactic și mental. Mai avem mult de muncă, suntem din nou în formare”, a declarat Velcea pentru www.acspoli.ro. Echipa va juca următorul meci sâmbătă, de la ora 19.00, ora României, cu Karpaty Lvov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.