ACS Poli a schimbat locul de cantonament din mers: echipa a ajuns...

ACS Poli a schimbat locul de cantonament din mers: echipa a ajuns în Austria UPDATE Meciul cu Dinamo Zagreb a fost anulat

0
DISTRIBUIȚI
ACS POLI REUNIRE LOT04
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

ACS Poli va face până la urmă cantonamentul în Austria, şi nu în Slovenia, cum s-a anunţat ieri, la plecarea echipei din Timişoara.


Alb-negrii urmau să fie cazaţi la Dravograd, la graniţa Sloveniei cu Austria, dar se pare că planurile s-au schimbat pe drum.

Iniţial, oficialii clubului au vorbit despre un cantonament în Austria. Ulterior, când locaţia s-a concretizat, a fost anunţată localitatea Dravograd, iar autocarul cu cei 23 de jucători a plecat ieri spre Slovenia. Totuşi, echipa a ajuns în ţara valsului, la Karnten, unde bănăţenii s-au cazat din motive organizatorice. În această seară, începând cu ora 19.00, ACS Poli va juca primul amical contra celor de la Dinamo Zagreb, adversarii din toamna lui 2009 din cupa UEFA. Meciul de verificare se va disputa la Murska Sobota, în Slovenia. Clubul îi aşteaptă în cantonament pe Souleyman Keita şi pe Tony de la U Cluj, dar cei doi mai au probleme cu vizele, astfel că nu vor evolua azi contra croaţilor.

UPDATE Meciul amical cu Dinamo Zagreb a fost anulat, anunță oficialii clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.