Adelina Pastor, a cincea la Campionatele Europene de Atletism pentru Tineret

Adelina Pastor, a cincea la Campionatele Europene de Atletism pentru Tineret

0
DISTRIBUIȚI

adelina.pastor

Atleta timişoreană Adelina Pastor a terminat pe locul 5 finala de 400 de metri plat a Campionatelor Europene de Tineret de la Tampere, Finlanda. Sportiva legitimată la CSM Timişoara a concurat în această probă alături de oneşteanca Mirela Lavric, care a luat argintul.

Proba de 400 de metri feminină a fost câştigată de franţuzoaica Lenora Guinon Firmin, cu un timp de 51,68 de secunde. Timişoreanca Adelina Pastor a reuşit un timp de 52,44 de secunde, un nou record personal cu care s-a apropiat de baremul de 52,35 de secunde pentru calificarea la Campionatele Mondiale.


Rezultatul i-a adus Adelinei doar locul 5, în timp ce Mirela Lavric a luat argintul, cu un timp de 52,06 secunde. Ieri, sportiva de la Oneşti a câştigat aurul în proba de 800 de metri.

Sorin Vătămanu, celălalt atlet timişorean prezent la Campionatele Europene de Tineret nu a reuşit performanţe notabile. Vătămanu s-a calificat în finala probei de 400 de metri de vineri seară, dar a terminat pe ultimul loc, 8, cu un timp de 47,80 de secunde. Aurul i-a revenit rusului Lev Mosin, care a alergat distanţa în 45,51 de secunde. Echipajul de ştafetă masculină 4X400 de metri din care face parte şi timişoreanul a ratat accederea în finala probei. Vătămanu a mai alergat cu Marian Glişca, Florin Purcea şi Tiberiu Băneaşu. Duminică seară Adelina Pastor va alerga în finala ştafetei pe distanţa similară alături de Mirela Lavric, Sanda Belgyan, Camelia Gal şi Anca Farcaş.

foto www.diviziasport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.