Adelina Pastor merge la Mondialele de Atletism cu ştafeta

Adelina Pastor merge la Mondialele de Atletism cu ştafeta

0
DISTRIBUIȚI

adelina.pastor

Atleta Adelina Pastor face parte din lotul pentru Campionatele Mondiale de Atletism de Seniori de la Moscova, care vor începe în data de 10 august. Timişoreanca pregătită de Ioan Damaschin şi-a făcut baremul la proba de ştafetă în a doua zi a Balcaniadei de la Stara Zagora, Bulgaria, competiţie de unde Pastor s-a întors cu medaliile de aur la proba de 400 de metri şi ştafetă 4X400.

După succesul de sâmbătă de la proba de 400 de metri, Adelina Pastor a cucerit duminică aurul şi la ştafeta 4X400, unde a alergat împreună cu Adelina Panaite, Sanda Belgyan şi Bianca Răzor.


Româncele au reuşit să cucerească aurul cu un timp de 3,29,13 minute, urmate pe podium de echipa Croaţiei şi a Turciei. În a doua zi a Balcaniadei, Timişoara a mai avut un reprezentant în proba de 110 metri garduri, Cosmin Dumitrache. Pregătit şi el de antrenorul emerit Ioan Damaschin, Dumitrache s-a clasat pe locul 6, cu un timp de 15,27 secunde. Câştigătorul probei a fost grecul Konstantinos Douvalidis. Iată lotul pentru Mondialele care vor avea loc la Moscova în perioada 10-18 august: feminin: Andreea Ogrăzeanu (200 m), Bianca Răzor (400 m şi ştafeta 4×400 ), Mirela Lavric (800 m şi ştafeta 4×400 m), Ancuţa Bobocel (3.000 m obstacole), Ioana Doagă (1.500 m), Adelina Pastor (ştafeta 4×400 m), Alina Panainte (ştafeta 4×400 m), Sanda Belgyan (ştafeta 4×400 m), Bianca Perie (ciocan), Nicoleta Grasu (disc), Anca Heltne (greutate), Eliza Toader (suliţă), Simona Maxim (maraton), Marian Oprea (triplusalt), Mihai Donisan (înălţime), Adrian Vasile (lungime), Marius Ionescu (maraton), Marius Cocioran (50 km marş).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.