Alexandru Krepelka, învingător la Grand Tour Buziaş 2013

Alexandru Krepelka, învingător la Grand Tour Buziaş 2013

0
DISTRIBUIȚI

 raliu20_resize

Campionatul Judeţean de Automobilism Timiş s-a reluat după câteva săptâmâni de pauză cu etapa de la Buziaş, a cincea din campionatul de automobilism şi a patra în campionatul de karting. Din nou, Alexandru Krepelka s-a impus ieri în clasamentul open.

Krepelka a scos un timp de etapă de 01:19:82 cu al său Peugeot 250 GTI, urmat la aproape o secundă de Raul Tudoreanu, care a concurat cu o Honda Civic, şi de Zoltan Matincsek, care a condus tot un Peugeot 250 GTI.


Clasa 3 a fost câştigată de Alexandru Krepelka, urmat de Daniel Preunca cu o Honda Civic şi de Peter Nemeth, cu un Renault 5. La clasa 2 podimul a fost ocupat de trei concurenţi cu Honda. Raul Tudoreanu a fost primul, urmat de Daniel Preunca, ambii cu modelul Civic, iar locul al treilea i-a aparţinut lui Marius Giurisici, cu o Honda CRX. Clasa 1 a fost adjudecată tot de Raul Tudoreanu, cu un timp de etapă de 01:20:63, urmat de Zoltan Martincsek şi Remus Iancu, care a alergat cu un Opel Corsa.

La clasa specială feminină au fost două concurente, iar Mihaela Harceaga a fost prima, cu un timp de 01:34:91, scos cu un Peugeot 206, urmată de Rodica Lupei, care a concurat cu un BMW 316. La fel, la debutanţi au fost doi participanţi. Clasa a fost câştigată de Mihai Preunca, cu 00:44:45 timp de etapă cu o Honda Civic, urmat de Darco Pelici, care a concurat pe un Mitsubishi Colt. La juniori, la Buziaş a concurat doar Marcovici Adrian, care a scos un timp de 01:23:58 cu o Honda CRX.  La Karting, atât clasa Super Sport Puffo, cât şi Super Sport Seniori au fost adjudecate de unicul participant, Victor Nagy. La etapa a cinciea a concurat o singură echipă, Schoko Baroque Racing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.