Arsenal Park – your comfort zone! (P)

Arsenal Park – your comfort zone! (P)

0
DISTRIBUIȚI

arsenal spa

De câțiva ani, memoria românului cuprinde următoarea obișnuință: vacanțe de voie la Arsenal Park.

Complex turistic cu specific militar, o așezare cu importanță istorică, fiind spațiu experimental pentru armată pe vremea lui Carol al II-lea și fabrică de muniție sub regimul comunist, s-a transformat în teritoriu de vacanță în anul 2009. Arsenal Park a devenit destinația favorită pentru companiile dornice să le ofere angajațiilor atât relaxare, cât și o formă plăcută de a-i instrui. Activitățile prevăzute, care au solicitat efort fizic și munca în echipă, au trezit în oaspeții de sex masculin nevoia ancestrală de a-și indeplini o anumita datorie și anume, aceea de soldat, de apărător al familiei și al comunității.

Cum conștiința nu poate ține pasul cu evoluția omului tehnic și științific, Arsenal Park pare să fie un fel de ajutor adus memoriei umane. Memoria rasei umane îi cere bărbatului să lupte și femeii să se facă frumoasă pentru soțul ei.

În peste cele 80 de hectare ale complexului, în timp ce bărbatul se joacă de-a soldatul, femeia se poate bucura și relaxa în noul Centru Spa al Parcului, iar după antrenamentele de afară, la Arsenal Spa  sunt răsfațate toate simțurile.


Arsenal Spa ne provoacă să profităm de Natură.  Aici, bărbați, femei și copii se pot bucura de eficiența apei, de puterea ei regenerantă care sporește potențialul de viață și creație. Substanța magică care e apa este accesibilă oricui. În apă, oamenii își anulează vârsta, iar când se ridică, omul este reîntinerit și îmbunătățit.

Arsenal Spa și-a deschis porțile în urmă cu un an și a încântat mii de oaspeți cu varietatea serviciilor oferite.  Luând exemplu băilor romane, Arsenal Spa dispune de o palaestra sau zonă de sport, cu aparate destinate să lucreze toți mușchii corpului. Totul în dorința de a menține viu conceptul de „Mens sana in corpore sano”.  Piscina interioară are o lungime de 8 m și este prevazută cu dispozitive de hidromasaj, masaj cu bule de aer sau înot contracurent. Sauna cu infraroșu și saunele finlandeze oferă beneficii precum creșterea imunității și îmbunătățirea circulației sanguine. Între ședințele de saună, pentru revigorarea organismului, se poate profita de liniște în camera de relaxare. Într-un spațiu al apei, al culorilor, al plantelor, unde se urmărește relaxarea și confortul somato-psihic, în saloanele de tratamente cosmetice și masaj, omul își poate reface sau reafirma relația cu natura, căci o minte și un trup în echilibru asigură o viață sănătoasă.

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm sa ne contactați la adresa de emai: office@arsenalpark.ro sau la numărul de telefon: 0730 019 299.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.