Au mai rămas doar doi „renegaţi” care se pregătesc separat la ACS...

Au mai rămas doar doi „renegaţi” care se pregătesc separat la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

kirev

Situaţia jucătorilor pe care ACS Poli îi mai are sub contract, dar pe care Vali Velcea i-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile lor, nu s-a clarificat încă. Este vorba de Silviu Bălace, Mario Kirev, Eugen Miculescu şi Marco Enciu. Dintre aceştia, doar Bălace şi Kirev se mai pregătesc singuri la stadion.

Deoarece jucătorii sunt sub contract, clubul este obligat să le asigure condiţii de pregătire. La această situaţie s-a ajuns deoarece ACS Poli are contracte de muncă cu fotbaliştii, iar acestea nu pot fi reziliate din punct de vedere unitalteral.


Mario Kirev a fost plecat mai bine de o săptămână în Slovacia, unde a dat probe de joc. Portarul venit de la Juventus la ACS Poli nu a ajuns la o înţelegere, astfel că s-a întors la pregătire la Timişoara. Colegul său de antrenamente este Silviu Bălace, care mai are doi ani contract cu alb-negrii, dar le-a spus celor din club că vrea să rămână până când îi expiră cotnractul şi nu doreşte să fie antrenor la echipa a doua, cum i-a propus conducerea clubului bănăţean.

Este foarte posibil ca fundaşul Eugen Miculescuşi Marco Enciu să îşi găsească alte echipe în România. Miculescu ar putea ajunge la FC Bihor în Liga a II-a, iar Enciu la Naţional Sebiş, în Liga a III-a. Rămâne de văzut dacă cei doi vor fi împrumutaţi de club sau îşi vor rezilia contractele. De asemenea, şi Răzvan Dobricean are şanse să ajungă la Naţional Sebiş, iar Andrei Artean la FC Caransebeş, echipă unde antrenor este Alin Artimon. Răzvan Dobricean, Andrei Artean şi Alexandru Boştină sunt jucători „moşteniţi” de la Politehnica lui Iancu. Cei trei mai au contracte cu fostul patron şi erau împrumutaţi la ACS Poli, dar Velcea nu a mai dorit să îi ţină încă un sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.