“Aventură” cu iz penal: un tânăr de 15 ani s-a urcat la...

“Aventură” cu iz penal: un tânăr de 15 ani s-a urcat la volanul mașinii tatălui său și a intrat în patru mașini parcate

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera razie

A condus mașina tatălui său și a lovit alte patru parcate – aceasta este isprava unui tânăr de 15 ani, care este acum cercetat. Incidentul s-a petrecut în Deva, noaptea trecută.


„Minorul de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal din Deva, la intersecţia cu bulevardul Mihail Kogălniceanu, la efectuarea virajului la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat şi a intrat pe contrasens, unde a tamponat trei autoturisme staţionare, după care a revenit pe sensul de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care era parcat, pe care l-a proiectat într-un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt  al IPJ Hunedoara, agentul principal Adriana Voina.

Aceasta susţine că pe numele adolescentului a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Adolescentul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul producerii faptei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.