Bacalaureat 2013: ultima probă a examenului maturității, la alegere UPDATE 3 Vezi...

Bacalaureat 2013: ultima probă a examenului maturității, la alegere UPDATE 3 Vezi baremele de corectare la Geografie

0
DISTRIBUIȚI
bacalaureat 03_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Cei aproape 5.000 de elevi din Timiş care au absolvit clasa a XII-a trec, astăzi, prin ultimele emoţii. Liceenii susţin, de la ora 09.00, proba la alegere a profilului şi specializării. Aceştia vor avea la dispoziţie trei ore ca să rezolve subiectele de la disciplinele Biologie, Fizică, Informatică, Chimie (pentru elevii de la profilurile real, tehnic, resurse naturale şi militar), Logică, argumentare şi comunicare, Geografie, Economie, Psihologie, Filosofie sau Sociologie (pentru absolvenţii de liceu de  la profilurile umanist, servicii şi filiera vocaţională). Ultimul examen al Bacalaureatului 2013 va fi susţinut, în judeţul Timiş, în 19 centre de examen.

Rezultatele probelor de la examenul de Bacalaureat se vor afişa pe 8 iulie şi tot în aceeaşi zi se pot depune şi contestaţiile, iar pe 12 iulie sunt afişate rezultatele finale.

UPDATE 2 Un elev de la Colegiul Tehnic de Vest din Timișoara a fost eliminiat, pentru că i-a sunat telefonul în timpul examenului.


În total, s-au înscris 5.924 de elevi la această pobă, dintre care 700 nu s-au prezentat. Cei mai mulți elevi din Timiș, 1856, au ales să suțină examen la georgrafie, 1700 au optat pentru biologie vegetală și peste 500, pentru anatomie.

UPDATE 3 Pe site-ul Ministerului Educației au apărut baremele de corectare a subiectelor de la examenul de astăzi. Mai jos, sunt cele pentru proba de Geografie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.