Bărbat arestat după ce a încercat să violeze o femeie de 84...

Bărbat arestat după ce a încercat să violeze o femeie de 84 de ani. Ce sumă de bani i-a furat femeii îngrozite

0
DISTRIBUIȚI

catuse

O femeie de 84 de ani a trecut prin momente groaznice. Un bărbat de 52 de ani care s-a oferit să o ajute la munca în grădină a încercat să o violeze şi apoi i-a furat toţi banii pe care îi avea la ea. Cumplita faptă a fost reclamată poliţiştilor din Petroşani de un bărbat care le-a povestit oamenilor legii că o femeie de 84 de ani din municipiu, în timp ce se afla pe un teren viran din apropierea unei staţii de combustibil din Petroşani, a fost agresată de o persoană de sex masculin.


Bătrâna s-a întâlnit întâmplător cu agresorul ei, iar acesta s-a oferit să o însoţească la grădina pe care femeia o deţine pe malul Jiului de Est. „În momentul în care au ajuns la terenul respectiv, bărbatul a început să o lovească pe femeie, încercând să întreţină relaţii sexuale cu ea. Partea vătămată a căzut la pământ, agresorul sustrăgându-i suma de 60 lei”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Adriana Voinea.

Femeia a ajuns în stare de şoc la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar agresorul a încăput la scurt timp pe mâna poliţiştilor, care l-au prins chiar la locul faptei. Teodor Moroşan a fost reţinut ieri pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol, iar în urma prezentării sale în faţa magistraţilor Judecătoriei Petroşani, instanţa a emis astăzi pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 zile. Acum, acesta este depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.