BC Timișoara face cantonament în Serbia

BC Timișoara face cantonament în Serbia

0
DISTRIBUIȚI

 bc timisoara giurgiu02_resize

„Leii” din Banat şi-au stabilit programul de pregătire pentru noul sezon 2013-1-2014, primul sub comanda lui Tudor Costescu. Echipa se va reuni în data de 4 august, iar cantonamentul va fi anul acesta în Serbia, în perioada 25-31 august.

BC Timişoara se reuneşte într-o duminică, pentru ca luni, 5 august, jucătorii să facă vizita medicală. Până în 24 august echipa se va pregăti la Timişoara şi se va deplasa peste graniţă, în Banatul sârbesc, pentru două meciuri amicale, în 20 august cu Sveti Dorde Žitište, iar trei zile mai târziu, cu Proleter Naftagas Zrenjanin.


Dacă anul trecut echipa a avut un cantonament la Porec, în Croaţia, acum stagiul de pregătire din 25-31 august va fi în Serbia. În 26 şi 28 auggust, echipa va juca la Cacak, împotriva celor de la Sloboda Uzice, respectiv Borac Cacak, pentru ca în 29 august alb-violeţii să joace la Zlatibor contra celor de la OKK Belgrad, foşti adversari din Liga Balcanică în sezonul 2011-2012. Ultimul amical din cantonament se va juca în 31 august cu Radnicki Kraguevac, pe terenul partenerilor. În septembrie, BC Timişoara va participa în perioada 6-8 la un turneu în Ungaria, iar apoi va urma Cupa Timişoara.

În ceea ce priveşte lotul, echipa îi are până acum pe Zlatko Jovanovic, Vladimir Panic, Anthony Lee-Ingram, Vaidotas Volkus, Aleksandar S. Radulovic, Tremayne Johnson, Dragoş Andrei, Flavius Lăpuşte, George Toth, Zoran Milencovici, Georgian Păun şi Raul Covaciu legitimaţi. Staff-ul mai caută un jucător român tânăr dacă Leo Filip nu va fi lăsat la Timişoara de cei de la Dinamo. „Aşteptăm cu nerăbdare reunirea şi să vedem la lucru noile achiziţii. Ne dorim să mai aducem un jucător român tânăr şi sper în rezolvarea acestui transfer. Va fi o perioadă foarte grea, ca orice început, dar sunt convins că jucătorii se vor dovedi profesionişti şi vor răspunde bine programului, mai ales că trebuie să sudăm echipa în această perioadă”, a declarat Tudor Costescu despre situaţia echipei. BC Timişoara începe sezonul în data de 21 august cu meciul contra Stelei Bucureşti din Cupa României. Peste patru zile va urma returul de la Timişoara, iar în 28 septembrie începe campionatul, iar bănăţenii joacă acasă cu Farul Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.