Bojin le arată pisica directorilor din instituțiile din subordine: îi va verifica...

Bojin le arată pisica directorilor din instituțiile din subordine: îi va verifica la sânge, în toamnă

6
DISTRIBUIȚI

titu bojin cravata

Toamna se numără bobocii, spune un mai vechi proverb românesc. Tot pe atunci anunţă şi Titu Bojin, şeful PSD-iştilor din judeţ, o numărătoare interesantă, cea a directorilor cu performanţe.  Cel mai probabil, deşi nu a făcut public acest aspect, ideea i-a venit lui Bojin după ce pesediştilor li s-a tăiat craca şi noul director de la Spitalul Judeţean a fost numit tot un liberal, Iulius Jugănaru, asta chiar dacă “roşiii” s-au arătat interesaţi de post.


Acum, Bojin anunţă că va lua la puricat activitatea tuturor directorilor de la PSD, PNL, PDL, UNPR pentru a vedea ce au muncit într-un an de la înscăunare. Social–democratul a  promis că cei care nu şi-au văzut de ale lor sau nu au realizări cu care să se laude vor fi schimbaţi din funcţii indiferent de formaţiunea politică din care provin.

6 COMENTARII

  1. Ce faţă de porcuşor tâmp are individul ăsta. Asta aţi ales, asta aţi primit. România = feudalism, Uniunea Europeană şi standardele europene se află la vreo 200 ani distanţă de România. Trăiască ţiganii, Dragnea şi turcii care ne-au fuxxx în cur şi ne-au ajutat să ne desăvârşim ca naţie. Enjoy the Carpathian garden!

  2. Domule Dragos Bota, ar fi interesant sa faceti o investigatie si de modul cum polueaza orasul in care locuiti firma CONTINENTALE suficient sa treceti seara intre orele 21.00 – 23.00 prin zona Dorobanti sa simtiti ,,aroma,, de GUDRON, chear si in weekend.Chear nu pasa la nimeni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.