Bojin se pregătește să meargă la București să obțină bani pentru centura...

Bojin se pregătește să meargă la București să obțină bani pentru centura de Sud a Timișoara. În ce etapă este proiectul

3
DISTRIBUIȚI

titu bojin congres

În plină vară toridă în Timişoara plouă cu promisiuni de mai bine în ceea ce priveşte infrastructura. Dacă ne uităm în urmă, recent au început lucrările la subpasajul rutier Michelangelo, a fost finalizată strada Cloşca, iar la începutul acestei săptămâni primarul Nicolae Robu a anunţat că au fost încheiate contractele cu firmele care se vor ocupa de repararea carosabilului din Timişoara.


Ca nu cumva să rămână în urmă în ochii electoratului, şeful Consiului Judeţean  şi al PSD Timiş Titu Bojin a declarat şi el la finele acestei săptămâni că „avem promisiunea fermă pentru realizarea Centurii de Sud. Sunt toate aprobările luate, urmează să înaintăm materialul săptămâna viitoare. Vom înainta materialul domnului Sârbu (n.r. Ilie Sârbu, senaror de Timiş, socrul premierului Victor Ponta) şi parlamentarilor noştri pentru a  primi bani care să susţină lucrările pe infrastructură. Am avut o întâlnire cu primarul Nicolae Robu şi cu domnul Ambruş (n.r. – Ioan Ambruş director al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara) şi am stabilit o variantă care ar trebui suţinută din punct de vedere al drumurilor”. Bojin a promis că va merge personal la Bucureşti la data la care va avea loc rectificarea de buget de la Guvern, pentru a se asigura că banii vin către Timişoara.

 

3 COMENTARII

  1. ce Taran e asta si in vorba si port…vai de p…mea. Dar am vazut tarani de ex. Venus de la Sag care au facut treaba. Tocmai pe principiul lasa ca le arat eu lor…din ambitie si din orgoliu au rupt fashul.

    Sa il vedea si pe Nea’ Bojin ce face, daca face cacatul praf sau pulbere.
    Hai cu banu ca avem pile, imaginativa ca sotia premierului e din Palmisoara deci ar trebui sa fim tinuti ca in puf, sa avem bani ca la balamuc.

  2. Pana acum ce a facut Bojin pentru judet? Acum se pregateste sa plece la Bucuresti. Maine Bojin isi face bagajul. Poimaine se urca in avion. Raspoimaine ajunge. Vineri vorbeste. Sambata se intoarce. Cu coada intre picioare!
    Doar gargara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.