Britanicul Emalkay revine la Timișoara, la ediţia aniversară House Parade

Britanicul Emalkay revine la Timișoara, la ediţia aniversară House Parade

3
DISTRIBUIȚI

emalkay(1)

Festivalul de muzică electronică House Parade, ce a luat naştere în anul 2004 în Timișoara, revine în atenţia melomanilor şi a petrecăreţilor cu o ediţie aniversară, care îl va readuce în oraşul nostru pe britanicul Emalkay.

În decursul anilor, House Parade  a adus o listă impresionantă de artişti internaţionali de top precum Above & Beyond, Markus Schulz, Eddie Halliwell, Gareth Emery, Dash Berlin, Cosmic Gate, Blank & Jones, tyDi, W&W, 4 Strings, Infected Mushroom, Andy Duguid, Andy Moor sau Marcel Woods.


„Pentru ediţia aniversară vrem un festival cu adevărat special, cu artişti internaţionali de renume, o locaţie poziţionată excelent strategic, animată de o scenă impozantă şi multe alte surprize“, spun organizatorii manifestării care va avea loc în 6 şi 7 septembrie la kilometrul şase pe Calea Aradului.

Martin Knowles, cunoscut sub numele de scena Emalkay, este un producător şi DJ  britanic de dubstep din Birmingham ce şi-a creat un nume cu ajutorul producţiilor sale ca „When i look at you”, piesă auzită în seturile celor mai influenţi DJ ai momentului, fiind aleasă ca single-ul săptămânii în emisiunea BBC Radio 1 a lui Zane Lowe. Emalkay şi-a lasat propriul album „Eclipse” în 2011, a produs remixuri pentru Faithless, Miike Snow, Freeland, BBE sau Pendulum. Britanicul a mai fost prezent în oraşul nostru la Setup Venue, în cadrul manifestării Tuborg Sound Reset & Setup. Un alt nume anunţat de organizatori pentru ediţia din acest an a House Parade-ului este olandezul Leon Bolier, care în 2009 a ocupat poziţia a 32-a în topul celor mai buni DJ ai lumii, Top 100. Din line up-ul House Parade mai fac parte Acutra, Enforge, Şuie Paparude, dARe, Gabriel Ross, Stefanno b2b Julianno şi MC The Watcher (Olanda), urmând ca în zilele următoare organizatorii să mai anunţe şi alte amănunte cu privire la această ediţie aniversară.

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.