Bruce Hill din Ibiza, pentru prima oară în România, într-un eveniment cu...

Bruce Hill din Ibiza, pentru prima oară în România, într-un eveniment cu fashion şi bongos

0
DISTRIBUIȚI

brucehill2

Amatorii muzicilor electronice vor avea prilejul de a asista la o petrecere incendiară, care îl va avea la pupitrul de mixaj pentru prima oară în România pe Bruce Hill din Ibiza, în această sâmbătă, la Ponton Casa Baraj de la Văliug, în cadrul unui eveniment ce programează o serie de surprize.

Născut în Olanda, Bruce Hill şi-a început cariera la vârsta de 16 ani şi este adeptul combinaţiei  deephouse / house / techno.


Rezident al clubului Blue Marlin din Ibiza şi Dubai, invitatul special al petrecerii a fost invitat să mixeze alături de nume mari ale scenei ca Sneak, Kerri Chandler, Reboot, Edu Imbernon, Robert Owens sau Wally Lopez. Alături de colegul său Prosper Rek a mixat compilaţia Blue Marlin Ibiza. Party-ul de la Văliug  începe ca de obicei în timpul zilei cu un recital la chitară şi live Bongos, iar la ora 17.00, petrecerea ia o pauză de… fashion. Designer-ul vestimentar Sofia Afrenie prezintă cele mai noi creaţii sub titlul Ethnic Carnival. Bruce Hill intră în miezul acţiunii după ora 23.00, iar Elless susţine şi de această dată atmosfera, pentru iubitorii after hours.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.