Burlăciţele şi moda ţipatului din două în două minute

Burlăciţele şi moda ţipatului din două în două minute

0
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Printre lucrurile „fancy“ din zilele noastre se numără indubitabil şi aşa – numitele bachelor – party. Mai pe româneşte, cheful burlacilor, care conform normelor actuale trebuiesc derulate musai într-un loc public. Fie el de fiţe, unde viitorul mire îşi arată „bărbăţia“ comandând cele mai scumpe şampanii din meniu, fie unul mai „normal“, în care singurul scop al celor prezenţi este să cadă sub masă. Fiindcă adeseori cei invitaţi la aceste manifestări nu sunt neapărat amici la cataramă, nu sunt rare cazurile în care graţie alcoolului îngurgitat, petrecăreţii se „lipesc“ de câte vreo domnişoară inocentă „de pe margine“, iar de aici până la sticle şi capete sparte nu e un drum prea lung. Dar nu e nicio problemă, căci pentru asta au fost angajaţi bodyguarzi. Care le aplică neastâmpăraţilor câte o interdicţie. Nu pentru că e negru, rrom, hoţ sau interlop dovedit, ci pentru că a sărit odată la cineva care nu trebuia şi şi-a luat o „interdicţie“.

Desigur, există şi chefurile burlăciţelor.


Ştiţi voi, fetele alea multe care dansează în jurul unei mese şi care se fac „praf“  cu tequila sau alte alcooale care le fac să ţipe din două în două minute. Sincer, habar nu mai au pentru ce ţipă, dar asta nici nu mai contează. Ideea e că ele au impresia că se distrează. Consumă cât consumă, după care brusc fac vizite tot mai dese pe la toaletă şi la un moment dat dispar cu totul. Desigur, la acest capitol există şi party-uri cu tematică sexuală în care fiecare invitată este înarmată cu câte un fluier în formă de penis, iar în frapieră tronează, la loc de cinste, un penis gonflabil, pe care fiecare fată scrie câte o dedicaţie pentru viitoarea mireasă. Categoric, lista asta a evenimentelor trendy de sărbătorit în club include şi zilele de naştere. Cele de nume, trecerea bacalaureatului, cumpărarea unei maşini noi şi lista poate continua la nesfârşit.  Ideea este că petrecerile ţinute în aceste locuri sunt pline de impresii. Trebuie să comanzi shot-uri trendy, cockteiluri simandicoase. Muzica e foarte tare, nu te auzi decât cu vecinul de scaun şi atunci trebuie să urli. La-nceput chelnerii te servesc prompt, dar odată ce clubul se aglomerează, aştepţi tot mai mult până apuci să bei chiar şi un pahar de apă minerală. Lumea zâmbeşte de complezenţă sau din cauza alcoolului, dar lipseşte tocmai ideea principală. Distracţia. Arhaicul chef, dacă vreţi. Cu nelipsitele senti-uri, cu discuţiile tâmpite de „filozofie de dimineaţă“, cu bere la sticlă şi coniac la butoi, fără barmani care îţi prepară cockteiluri, dar cu „fun“.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.